Kærligt og varigt vægttab - onlineforløb 

Ønsker du mentale strategier til at slippe overspisning, yoyo vægt, sundhedsforvirring og sige farvel til slankekure og dårlig samvittighed?

Hvis ja, så er onlineforløbet noget for dig.

Forløbet henvender sig til kvinder (over 20 år)

 

☆ Hold 5 opstart 31. oktober 2017 – UDSOLGT

 

Onlineforløbet på 16 uger er til dig der ønsker at blive FRI for overspisning, dårlig samvittighed & kropshad. Til dig der ønsker, at glæde dig over et liv med kærlighed til dig selv og din krop.

Jeg har skabt dette forløb fordi jeg i den grad mener, der er behov for en tankekur, hvor jeg igennem forløbet gør op med forbud, restriktiv spisning og overspisning.

Med dette onlineforløb vil jeg tage dig igennem 8 moduler på 16 uger, hvor du vil finde dine svar på, hvorfor du spiser som du gør, hvorfor det med mad og vægttab er så svært, og hvordan du kan finde vejen til dit vægttab og en vægt i balance – UDEN restriktioner og afsavn.

Du får hver uge i forløbet masse af inspiration og øvelser, du bliver en del af et netværk på Facebook, hvor du sammen med de andre der er i forløbet, bliver hold til ilden og i hånden af mig, og du kan her dele dine oplevelser og udfordringer, skrive kommentar og få feedback.

 

“Peace cannot be kept by force,

it can only be achieved by understandig”

(Albert Einstein)

 

Onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” er for dig, der ønsker 

 

♡ Få madro og mindre selvkritik

♡ At få kognitive strategier til at bryde med dit forhold til mad

♡ AT slippe dine enten-eller tankegang

At arbejde med mentale strategier

At acceptere dig selv og din krop som du er

At stoppe med at gå på slankekur

At kunne spise mad med GOD samvittighed – hvor mad ikke er ”godt eller ondt” eller “sundt eller usundt”

At blive god til at sætte sunde grænser op for dig selv

 At slippe din gamle historie og i stedet bevæge dig fremad

 

Kan du genkende ovenstående ?

– så er onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” for dig

 

“Jeg har valgt at være med i onlineforløbet, da jeg ønsker at få et naturligt forhold til mad. Jeg har altid haft et meget unaturligt forhold til mad og har i mange år kæmpet med spiseforstyrrelsen bulimi. Jeg har været i behandling for spiseforstyrrelsen, men både overspisninger og trøstespisning fylder stadig meget i min hverdag.

Jeg har desuden været igennem et hårdt sygdomsforløb, som har givet mig mange ekstra kilo på sidebenene.

Jeg har derfor meldt mig til onlineforløbet for at få redskaber til at tabe mig på en sund og naturlig måde og samtidig få et mere naturligt forhold til mad”.
Marlene, 6. oktober 2017

 

 

Forløbet har ændret mit liv – sådan skrev Jeanette til mig.

Kære Christina og I andre piger. Jeg vil gerne sige Jer tak for et skønt forløb.

Onlineforløbet har været medvirkende til en kæmpe ændring i mit liv. Det var fantastisk og det var en fantastisk ferie, og aldrig før har jeg følt mig så godt tilpas i min krop. Jeg har ikke tabt mig endnu, men jeg ved det vil komme. 

Eksempel har jeg har aldrig været glad for at hoppe i badetøj, men jeg i sommers besluttede jeg mig for, at på at finde noget badetøj, som jeg fandt mig tilpas i og det lykkedes mig. Vi skulle til Italien efter 2 år hjemme i Danmark, og jeg nærmest boede i min badedragt, noget jeg aldrig tidligere har turde eller haft det godt.
I skal have en stor tak for alt hvad I har delt i vores gruppe på Facebook, og tak for at være med til at få mig til at åbne op. Jeg ønsker Jer alle en fortsat god rejse.

Tak Christina for dette forløb, det har været livs ændrende for mig, hvilket er ret stort, når jeg nu har brugt så mange år på at hade min krop. Jeg er kommet meget mere ned i gear, og prøver at sige nej til det jeg ikke har lyst til, og ja til det jeg har lyst til.
Derudover prøver jeg at lade være med at spekulere så meget over, hvad andre synes om mig, og være mere mig. Det har været en vigtig læring for mig.

Jeg har stadig lang vej, men jeg er dog på vej og jeg glæder mig til resten af rejsen. Jeg håber, at der kommer noget efterforløb for os der har deltaget på dette kursus, det kunne være fantastisk med noget mere af din fantastiske motivation. Jeg glæder mig til at have dig i mine ører igen 😉 TAK  Du er noget ganske særligt. (Deltager hold 3, 2016)

 


Onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” er baseret på langsigtede strategier, der kan hjælpe dig til et bedre forhold til mad. 

Forløbet er IKKE et slankeforløb, men et forløb med fokus på mentale strategier til at få et naturligt og godt forhold til mad

 

 varigt vægttab


Om mentor & diætist Christina Bendix

Onlineforløbet ”Vejen til et kærligt og varigt vægttab” er skabt af diætist & mentor  Christina Bendix 43 år. Christina har specialiseret sig i mental og psykisk sundhed, og har over 4000 klientsessioner, 16 gruppeforløb og 4 onlineforløb bag sig. Christina er indehaver af Christinabendix.dk på nu 10 år, og er pt. igang med at læse psykoterapeut på Møn.

Jeg har 20 års erfaring i mental sundhed, naturligt vægttab, spiseforstyrrelser og forandring af vaner og følelsesmæssig spisning. Jeg ønsker via mit onlineforløb at guide, støtte og motivere dig til at slutte fred med dit forhold til mad, og finde ind til et godt forhold til maden – og aller vigtigst – et godt forhold til dig selv.

I mit virke som mentor og diætist bygger jeg bro mellem krop, tanker, følelser og adfærd. Deraf min rolle som både diætist og mentor.

 

_DSC0932Jeg har selv været der, hvor tanker om mad styrede hele mit liv. Jeg var madmisbruger og i mange år fyldte tanker om mad, slankekure, vægttab og træning det meste af mit liv. Igennem intense terapiforløb fandt jeg værktøjer der virkede fantastisk for mig, og jeg ønsker at dele både min faglige og personlige erfaring med dig.

På dette onlineforløb deler jeg rundhåndet ud af mine egne “tricks” til hvordan jeg i mange år har haft et afslappet og rart forhold til mad, og hvad jeg gør for at holde min vægt i balance.

 

→ Har du lyst til at læse mere om min historie og om mit forhold til mad – kan du gøre det lige HER

 

 

 

 


Oplever du?

En dyb frustration over, at din (sunde) fornuft forsvinder, så snart lækkerier og god mad bliver præsenteret.  Tænker du ofte, at du bare starter igen i morgen, og oplever du at det er svært at sige nej, at du ikke ”bare” stopper med at spise når du er mæt. Undres du over, hvorfor du spiser videre, selvom du har det dårligt?

Har du prøvet alt for at opnå et varigt vægttab? Afprøvet diverse slankekure og diætformer? Er du endt i en blindgyde, hvor du er sundhedsforvirret, hvor mad ofte tænkes i enten/eller eller som i sundt og usundt. Er dit spisemønster præget af enten restriktiv spisning eller overspisning – eller måske begge dele?

 

 

⚛ Mit formål med dette onlineforløb er at skabe  motivation, ro, struktur og kærligt guide dig henimod et liv hvor mad og vægt  ikke fylder negativt ⚛

 

Igennem de 20 år jeg har arbejdet med  mentale / kognitive og adfærdsmæssige strategier til et varigt vægttab, er det nogenlunde samme udfordring de fleste kæmper med. Nemlig spørgsmålet: ”hvorfor gør jeg ikke bare, det jeg ved?” og hvordan taber jeg mig, og holder det på sigt

– uden det skal føles som en straf. 

I onlineforløbet ”Vejen til et kærligt og varigt vægttab”, sætter vi særligt fokus på at skærpe bevidsthed på dine udfordringer, så du kan skabe de forandringer der skal til for dig. Du får effektive og afprøvet metoder der kan sætte dig i gang med handling – så du kan komme i gang med at gøre, alt det du ved.

OG NEJ DET HANDLER ALDRIG OM; AT DU BARE TAGER DIG SAMMEN

Forløbet er et helhedsorienteret dvs. forløbet handler i lige grad om dit forhold til mad, som det handler om dine tanker, dit forhold til dine følelser, hvilke vaner du har, og hvordan disse påvirker din krop og sundhed. Jeg vil igennem forløbet hjælpe dig til at forstå budskaberne i dårlig samvittighed, restriktiv / kontrolleret spisning, overspisning og cravings og hvordan du genfinder et godt forhold til dig og din krop.

Forløbet er i sin essens et forløb, hvor du kan begynde rejsen henimod et godt samarbejde med dig selv

– i stedet for at modarbejde dig selv og være selv saboterende.

 

 


Måske kan du genkende

✔ Jeg tænker ofte, “Nu må jeg bare tage mig sammen”

✔ Jeg er enten på konstant slankekur hvor jeg spiser restriktivt og kontrolleret eller også overspiser jeg

✔Jeg oplever periodevis at være “ligeglad”, slippe håndtaget og overspise især når jeg er træt, presset, ked af det eller stresset

✔ Jeg starter forfra hver mandag og udskyder til en anden dag

✔ Jeg spiser enten for meget, eller også spiser jeg for lidt

✔ Jeg smågræsser – småspiser dagen igennem – og  mærker sjældent sult

✔ Jeg ønsker at stoppe min yo-yo vægt og finde den vægt der er god for mig

✔ Jeg har ofte dårlig samvittighed, jeg føler mig utilstrækkelig og bebrejder ofte mig selv

✔ Jeg kan ikke mærke mæthed – før det er for sent

✔ Jeg er FEED UP af forbud, restriktioner, slankeråd, kalorietælling og kostplaner

 

… onlineforløbet kan hjælpe dig godt på vej….

 

 

varigt vægttab

Du får al den viden du har brug for at kunne forstå og bryde dit forhold til mad og tabe dig helt naturligt. Ikke fordi du går på slankekur – men fordi du får redskaber til, at give slip på den nytteløse kamp mod dig selv & din krop, og slippe fri af dit måske destruktive tankesæt.

 

⚛ Igennem 16 uger får du alle mine kognitive og langsigtet strategier, så du kan slutte kampen med maden og tabe dig, ikke fordi du er på slankekur men fordi, du bliver god til at være god ved dig 

 


Onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” på 16 uger indeholder

Modul 1:           Tid til forandring – ”klokken den er NU”

Modul 2:           Når en slankekur ikke er løsningen – hvad så?

Modul 3 & 4:   Kom godt i gang i små sunde skridt;

                              → Hovedområde 1: Kroppens behov i enkle principper

                             → Hovedområde 2: Slut fred med mad

Modul 5:           Bliv bevidst om dine tanker

Modul 6:           Lyt til din krop

Modul 7:           Overspisning, mad og følelser

Modul 8:           Hold balance og hold fast i de gode vaner

 

…. for uddybet beskrivelse af modulerne og deres indhold, se længere nede på siden. Hvert modul bliver frigivet med ca. 2 ugers interval, dog med pause i ugerne 27-30 grundet sommerferie. På modul 4 + 8 vil der være et online-live-Q&A-call på Facebook på ca. 1 time. Et online-live-call er din mulighed for at stille spørgsmål til Christina. Det foregår online via computer eller tablet i vores lukkede Facebook gruppe. 

Samlet i forløbet får du

✔ 8 undervisningsmoduler i lydfil/audio/mp3, video af cirka 1 times varighed

✔ Arbejdsbog til hvert modul (pdf)

✔ BONUS: Velkomst online-foredrag/peptalk via Facebooklive – introduktion til forløbet og hilsen fra mig

✔ 6 LIVE Calls via Facebook LIVE på hver ca. 1 time, hvor du kan skrive spørgsmål og få svar.

✔ Bonusinterviews med dygtige eksperter (stresscoach, 2 psykoterapeuter, yoga instruktør)

✔ Kropsscanning på 20 min. guidet af Mie Fabricius (indehaver af yogaoasen i Hillerød)

✔ Adgang til online (lukket) platform, hvor du får direkte adgang til materialet som jeg løbende fylder op.        Ligeledes vil der i forløbet blive oploadet bonusmateriale og ekspertinterviews som kan inspirere dig i dit forløb

✔ Adgang til lukket Facebookgruppe i 6 måneder som kun er for jer i dette forløb 1. Her kan du stille spørgsmål, hente daglig inspiration og støtte fra mig og de andre i forløbet. Jeg kigger ind i gruppen ca. 2 gange pr. uge + det også er her vores LIVE-sessions foregår

✔ Ugentlige motivationsboost til forandring, indsigt og handling

✔ Rabat på individuelle samtaler over Skype/mail/telefon. Som deltager på dette forløb, får du 10 % rabat på     1:1 samtaler, dette er godt som supplement hvis du har brug for min personlig sparring og støtte undervejs i forløbet. Sessionerne kan til købes. 4 x 30 min. kr. 1800 (spar 200 kr.)

 

 

Når du har tilmeldt dig onlineforløbet, foregår det således

Når du har meldt dig til forløbet, får du indenfor 5 minutter to mails. Den ene mail byder dig velkommen. Den anden mail indeholder den adgangskode du skal bruge, for at logge ind i vores fælles forum. Herinde bliver modulerne frigivet når vi går i gang med forløbet.

I forumet vil der ved tilmelding være en lille velkomst pep-talk. Så jeg vil anbefale dig, at hoppe ind og lytte med det samme. Jeg vil også uploade evt. nye ekspert-interviews herinde.

Alle undervisningsmoduler, og vores live-calls foregår online. Det vil sige, at du lytter til modulerne og deltager på vores online-live-Q&A-call hjemme hos dig selv via din computer, Ipad eller Iphone.

→ Inden forløbet går i gang, får du en invitation til den fælles Facebookgruppe. Det er en lukket, hemmelig gruppe, som kun er for jer i dette forløb. Gruppen på Facebook starter op et par dage før vi går igang. Om du har lyst til at være en del af Facebook gruppen er helt op til dig.

→ Når forløbet går i gang kan du, når jeg har frigivet modul 1 logge dig ind i vores fælles forum, og her kan du lytte til modulet, downloade arbejdsbog og tjekliste. Sådan kommer det til at foregå igennem hele forløbet. Modulerne bliver altså frigivet med ca. 14 dages interval. Husk der igennem forløbet vil være online-Facebooklive-Q&A-call som vil foregå som et LIVE-CALL på Facebook i jeres lukkede gruppe.

 

Dato for modulerne og live-sessions

VIGTIGE DATOER:

INTRO Live-foredrag: Mandag d. 30 oktober kl. 17-ca. 17.45 (i jeres lukkede Facebookgruppe. Kan du ikke deltage, vil optagelsen ligge i Facebookgruppen, og du kan gense videoen når det passer dig)

Modul 1: Tirsdag d. 31 oktober kl. 10

Modul 2: Tirsdag d. 14. november kl. 10

Modul 3: Tirsdag d. 28. november kl. 10

Modul 4: Tirsdag d. 12. december kl. 10

Modul 5: Tirsdag d. 26. december kl. 10

Modul 6: Tirsdag d. 16. januar kl. 10

Modul 7: Tirsdag d. 30. januar kl. 10

Modul 8: Tirsdag d. 13. februar kl. 10

+ LIVE Q & A Call afslutning via vores Facebookgruppe onsdag d. 21. februar kl. 9-10

>>De 4 andre LIVE-sessions vil jeg undervejs i forløbet briefe på dato.

 

NB. Du behøver ikke sidde klar kl. 10 de gældende tirsdage. Dette er blot tidspunktet, hvor jeg frigiver det nye modul. Du kan altså lytte og arbejde med modulet lige når det passer dig.

Hvert modul indeholder enten en lydfil/audio/mp3 samt arbejdsark og tjeklister så du kan fordybe dig i månedens tema, reflektere og lave øvelser.

Forløbet er som sagt online, så du kan lytte og arbejde i DIT tempo. Jeg vil dog opfordre dig til, at du lytter med når modulerne bliver frigivet, så du skridt for skridt kan arbejde dig henimod at slutte fred med dit forhold til mad og finde din vej til dit naturlige vægttab.

Vores LIVE-sessions foregår via jeres hemmelige Facebook gruppe. Her går jeg på LIVE, hvor du kan se mig, og skrive spørgsmål til mig undervejs. Optagelsen bliver optaget af kan efterfølgende ses i din Facebookgruppe. Hvis du er “forhindret” på selve dagen og ikke kan deltage, kan du lytte til optagelsen i stedet.

→ Hvis du undervejs bliver i tvivl om noget, så kontakter du blot Christina, også guider hun dig på vej

 

 


 Hvorfor er et onlineforløb godt? 

  • Fordi du kan lytte til, downloade og arbejde med modulerne i dit tempo
  • Hele forløbet foregår hjemme hos dig selv. Du kan altså sidde i din sofa derhjemme, hygge dig og ikke bekymre dig om trafik, parkering og om du lige kan få dine børn passet.
  • Du kan tage forløbet lige meget hvor i verdenen du bor
  • Et online forløb er væsentligt billigere set i forhold til hvad et individuelt forløb ville have kostet
  • Du har evig adgang til alt materiale og kan derfor gå til og fra som det passer dig, og lytte til det igen og igen. hvis du har brug for dette

 

Kan et onlineforløb ærligt hjælpe mig?

Jeg har i løbet af 2016 afholdt 3 onlineforløb, samt har 27 personer fra Impuls i Holte fulgt mit forløb som et supplement til et VIP-forløb. Tilbagemeldingerne fra tidligere deltagere har været overvældende, og mange har delt, at deres forhold til mad markant har bedret sig. Læs udtalelser og lyt til mine interviews her på siden.

Onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” er specielt udviklet til dig, som oplever en stor frustration over at vægttab og dit forhold til mad virker begrænsende, besværligt og uoverskueligt.

Onlineforløbets formål er at hjælpe dig via de 8 moduler henimod et naturligt og fremfor alt kærligt forhold til mad. Følger du godt med i forløbet, laver alle de opgaver jeg stiller undervejs, fordyber dig, prioritere forløbet og det som det kræver af tid og tålmodighed, så tror jeg af hele mit hjerte på, og har erfaring i, at også du kan finde din nøgle til et kærligt og varigt vægttab.

Jeg har fulgt flere tusinde af mennesker i forløb over de sidste 10 år, og min erfaring er, at dem som virkelig sætter tid af og tager ansvaret for at skabe forandring, ja de kommer rigtig godt i gang. Du vil med sikkerhed igennem forløbet blive bevidst om, hvorfor du spiser som du gør, og hvad der skal til for at du finder vejen til et varigt vægttab.

Du vil via gennemprøvet strategier få viden, inspiration og motivation til forandring, så du kan tage de vigtige skridt henimod transformation af dig selv, dit forhold til mad og du vil få redskaber til at tage små skridt henimod et varigt vægttab.

 

→ NB. Kommer du til at opdage undervejs, at du har brug for ekstra støtte og mentoring af Christina, så vil der være hjælp at hente. Du kan tilkøbe dig min personlige rådgivning med rabat fordi du er på dette forløb. 

 

Du vil ikke være alene

– heller ikke selvom det er online ♡

Jeg ved, at mange andre har det som dig, og at vejen til et vægttab kan være både svær og ensom. Selvom forløbet er online, så følges vi ad. Du har under hele forløbet adgang vil vores fælles lukket Facebook-gruppe, hvor de andre skønne kvinder der er med i forløbet, vil dele ud af deres udfordringer, op-og nedture – og jeg vil jævnligt besøge gruppen og støtte dig undervejs.

Jeg ved af erfaring, og fra de 5 år hvor jeg har afholdt gruppeforløb, at det er magisk at møde andre der drømmer om det samme som en selv. Drømmer om at knække koden til deres vægttab. Det er magisk at være en del af et netværk, hvor du bliver mødt på dine udfordringer, og hvor du vil blive forstået. Hvor intet behøver at være “pinlig”, fordi du ved, at de andre kæmper samme kamp som dig.

Jeg lover dig, at jeg som din ”rejseleder” vil gøre alt for at støtte, opmuntre og hjælpe dig på vej og godt videre i din forandrings process.

Igennem dette online forløb vil jeg tage dig igennem forskellige trin og stadier, hvor du langsomt finder dine svar på, hvorfor du spiser som du gør og hvorfor det er så svært at have et afslappet forhold til mad. Hvorfor tankerne omkring  mad, vægt, krop, vægttab fylder SÅ meget – og hvordan du finder vejen til dit naturlige vægttab – helt uden afsavn, slankekur og restriktioner.

 


Onlineforløbet er ISÆR for dig der..

✔ Oplever at tanker om vægttab fylder hele dit liv, og igen og igen har forsøgt at løse dit vægtproblem med kontrol og måske talrige slankekure.

✔ Forløbet er især til dig der er overvægtig, spiser restriktiv spiser, overspiser og måske vejer for meget. Måske har du haft en spiseforstyrrelse, og nu ønsker støtte til at fastholde vejen ud.

✔ Til dig der har tabt dig måske adskillige gange, men har svært ved at holde den nye vægt

✔ Der ønsker at arbejde helhedsorienteret med dit selvbillede (bodyimage), dig der ønsker at give slip på negative tanker omkring dig selv og din krop, og i stedet begynde at ”fodre” din hjerne med håb og positive tanker.

✔ Forløbet er til dig ønsker at kende til, hvorfor du spiser som du gør, og især hvad du kan gøre for, at bryde dit destruktive mønster med mad.

 

Onlineforløbet er IKKE for dig der..

÷ Mener at en ny slankekur eller hurtigt quick-fix vil være løsningen

÷ Eller for dig der ønsker et forløb hvor jeg har alle svarene og løsningerne, som du ”bare skal følge”.

÷ Forløbet er heller ikke for dig der kun er fokuseret på vægten og ikke ønsker at kigge nuanceret og helhedsorienteret på dine vægtproblematikker.

÷ Eller for dig der lider af en svær behandlingskrævet spiseforstyrrelse (anoreksi, bulimi, ortoreksi, BED), eller har en svær depression eller er sygemeldt med akut stress.

÷ Forløbet er ikke en slankekur – eller en ny fancy diæt.

Online forløbet handler om, at du STOPPER dit slanketyranni og i stedet begynder at arbejde i små skridt, med tålmodighed og selvkærlighed henimod et afslappet forhold til mad – hvor du helt automatisk vil begynde at tabe dig. Ikke fordi du går på diæt, men fordi du bliver bedre og bedre til at træffe gode valg for dig selv. Forløbet er derfor IKKE for meget utålmodige sjæle, eller for personer der ikke villig til, at arbejde med en langsigtet strategi.

 

→ Er du i tvivl om forløbet er noget for dig, så tøv ikke og ring til Christina på 28 77 48 55 eller send mig en mail på cb@christinabendix.dk

 

 

⚛ På dette forløb får du masser af redskaber og 

strategier til at slutte fred med mad, og finde 

vejen ind til dit varige vægttab ⚛

 

varigt vægttab


Modulerne og deres tema

 

 Modul 1: Tid til forandring – klokken den er nu

På dette første modul er fokus på dig og din rejse. Du kommer til at arbejde med din motivation, dit mål og hvor vil du gerne hen. Det er her du sætter kursen henimod et naturligt og afslappet forhold til din mad, din krop og et kærligt forhold til dig selv. Måske har du i lang tid være langt væk hjemmefra dig selv, men nu er tiden inde til, at du vender tilbage. Hjem til dig i små kærlige skridt.

Modulet handler i den grad om at komme godt fra start, og du skal helt konkret arbejde med dit personlige manifest, commitment og på dit dreamboard.

→ Modulets mantra: “Fall in love with the process – and the results will come”

 

 Modul 2:  Når slankekur ikke er løsningen – hvad så??

På dette modul skal vi kigge på de største overbevisninger og myter omkring vægttab og slankekure. Jeg vil dele ud af mine nu 20 års erfaring udi vægttab og dele med dig hvorfor jeg mener, en slankekur aldrig kan være en løsning. Hvorfor en slankekur, diæt eller kostreligion altid gør ondt værre, hvor du ender med endnu mere dårlig samvittighed og et endnu værre forhold til mad og dig selv.

På modulet kommer du til at arbejde med at tage kontrollen tilbage over din spisning, give endelig slip på slanketyranniet, så du i stedet kan finde ind til din personlige balance, hvor du kan spise mad med god samvittighed – uden overspisning eller restriktiv spisning.

Konkret kommer du på dette modul til at arbejde med dit spisemønster og hvordan du kan slippe dit måske destruktive mønster og udskifte det til et bedre, der støtter dig og din krop. Du vil igennem modulet blive guidet step by step, så du opnår en fysiologisk robusthed, et stabilt blodsukker og en endnu bedre kontakt til din sult og mæthed.

→ Modulets mantra:” Det er ikke problemet der er problemet, men måde du forholder dig til problemet på” (NLP)

 


 

 Modul 3 + 4: Kom godt i gang i små sunde skridt

Dette modul er delt op 2 hovedområder;

Hovedområde 1; ”Kroppens behov i enkle principper” – også kaldet dit ernæringsmodul. Jeg vil undervise dig i enkle kostprincipper, hvordan du kan spise dig til en bedre blodsukkerbalance, opnå et varigt vægttab, holde dit vægttab på sigt, og hvad der sker i din krop og i din hjerne når du taber dig og undervise dig i sult og mæthed via en meget spændende opgave.

Hovedområde 2;  ” Slut fred med mad” . Nu skal du i gang med at implementere al den viden du har fået med dig på modul 2 og 3. Du skal i gang med at sætte handling på alt det du som ved, er godt for dig. Uden restriktioner og afsavn. Du får mine egne private og fleksible principper, så du med tiden kan slippe slanketyraniet og genfinde et afslappet og dejligt forhold til mad.

Sidst men ikke mindst runder vi hele dette store modul af med af få afmystificeret fup og fakta og diverse sundhedsmyter.

→ Modulets mantra: ”Hvis jeg gør som jeg plejer, får jeg resultat som jeg plejer” 

 


 

 Modul 5: Bliv bevidst om dine tanker

Dette modul handler om dine tanker, din indre kritikker, dine overbevis9999999999ninger og hvordan du lærer at kommunikere godt med dig selv. Du skal i gang med at give dine tanker et kritisk eftersyn, for et langt stykke hen af vejen bestemmer dine tanker. Det er ofte tanken bag det du gør, som er afgørende for, om du fortsætter din adfærd eller stopper op, ligesom tanker udløser følelser, og følelser udløser dine tanker.

Det er ALTID muligt at ændre tonen overfor dig selv, så på dette modul får du helt konkrete øvelser som vil skærpe din opmærksomhed på din indre dialog og forandre den (reframe den) så du bliver mere kærlig og rosende overfor dig selv.

Du får også konkrete værktøjer til at blive hjemme i din egen hønsegård = blive hjemme i dig selv, så du bliver stærkere til at sige ægte ja og ægte nej til det som er godt for dig.

→ Modulets mantra:  ”Hvad enten du tror, at du kan eller ikke kan, så har du sandsynligvis ret”(Citat Henry Ford)

 


 

 Modul 6: Lyt til din krop

På dette modul skal du hjem i din krop. Hjem til dig selv og blive en ven med din krop. Måske har du og din krop været adskilt i lang tid. Din krop er din mest trofaste ven – og det er på tide, at i møder hinanden og bliver et team. Din krop altid vil være der for dig, og vil altid forsøge, at gøre som du beder den om. Den forsøger virkelig at gøre sit absolut bedste. Du får på dette modul redskaber til at mærke dig selv, så du kan transformere dit forhold til din krop, skabe et nyt og sundt selvbillede så du i små skridt kan tabe dig og opnå et varigt vægttab på sigt.

Du får mine egne små skridt til et mere selvkærligt og accepterende forhold til kroppen, og du skal i gang med at undersøge hvordan du får mere forkælelse og bevægelse ind i dit liv. På dette modul får du også en guidede meditation som kan hjælpe dig igennem de stunder hvor du kommer for langt væk fra dig selv.

→ Modulets mantra:and i said to my body, softly. “I want to be your friend”. It took a long breath and replied, “I have been waiting my whole life for this”. (Nayyirah Waheed)

 


 

 Modul 7: Overspisning, mad og følelser

På dette modul vil jeg introducere dig i (light-version) for sammenhængen mellem mad og følelser, hvorfor du spiser og hvornår du spiser på andet end sult. Vi spiser alle på følelser i ny og næ, hvilket er HELT OK. Det der gør forskellen er, om du straffer dig selv efter du har spist eller blot nyder du har spist og fortsætter dit liv.

Vi kommer til at arbejde på hvad overspisning handler om, og hvad du kan gøre i stedet for overspisning. Og NEJ overspisning handler ikke om at du tager dig sammen”. Du vil i stedet lære hvilke følelser der kan være på spil hos dig, som netop styre din spisetrang og craving. Du får øvelser til at forstå hvad følelser egentlig er, hvordan du ønsker at dit forhold til dine følelser skal være og hvordan du kan lære at sige hej til dine følelser. Bare lade det farer eller forstå budskabet og sætte handling på.

*Modulet bliver ikke et dybdegående psykologisk modul – men en gennemgang og til indsigt i de vigtigste elementer omkring mad og følelsesmæssig spisning.

→ Modulets mantra: Intet ændrer sig, før du gør det” (Lazarus)

 


 

 Modul 8: Hold balance og hold fast i de gode vaner

På sidste modul skal du i første runde implementere og du skal igennem en tjekliste for at være helt sikker på, at du har fået det hele med fra forløbet. Du kommer til at arbejde med dit personlige manifest & livshjul for det kommende år og lave commitment til dig selv, hvor de forskellige moduler vil ”smelte sammen” til en helhed. Vi skal på dette modul også have fat i dit dreamboard fra modul 1, måske skal det justeres lidt, så det passer præcis til den vej du ønsker for dig selv.

Du får på modulet min egen selvkærlige daglige praksis, og mine grundprincipper i at være en god og kærlig ven overfor mig selv.

→ Modulets mantra: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt” (Pippi)

 


Din investering

Forløbet koster 3450 kroner.

→→  Forløbet koster 575 kr. pr. mdr. i 6 rater

 

Hold 1 –  februar 2016 – Udsolgt

Hold 2 – maj 2016 – Udsolgt

HOld 3 – september 2016 – Udsolgt

HOLD 4 opstart 18. april 2017 – UDSOLGT

HOld 5 opstart 31. oktober 2017 – UDSOLGT

 

Jeg glæder mig MEGET til at følge dig i forløbet

Kærligst,

underskriftcb

selvkærlighed


Spørgsmål & svar

Det er dit undervisningsmateriale. Jeg frigiver ca. hver 14 dag et nyt modul, som kan indeholde; Lydfil/videoindlæg eller begge dele. Ligeledes er der til hvert modul en arbejdsbog, og jeg anbefaler dig, at du printer denne ud og i dit eget tempo arbejder med dine hjemmeopgaver, så du i små skridt får implementeret dine nye strategier.
Ja det kan du. Men jeg anbefaler dig, at du følger med i forløbet som det er planlagt, og arbejder i de skridt som jeg anbefaler.
Det gør ikke så meget, for optagelsen vil blive gemt i jeres Facebookgruppe. Har du spørgsmål til mig, som du ønsker jeg inddrager i mit LIVE Call, så send dine spørgsmål til mig inden jeg går i gang. Gerne så jeg har dine spørgsmål et par timer før jeg går ”på”.
Ja det vil jeg klart mene du kan. Er du i tvivl, så læs forløbsbeskrivelsen godt igennem inden du tilmelder dig. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende mig én mail med spørgsmål, eller vi kan ringe sammen og tage en snak. Har du tidligere gået i et forløb hos mig, vil der være noget du vil genkende. Men at få gentaget det du ved, i et nyt format, kan ofte hjælpe dig godt på vej til handling og forandring. Et online forløb er noget andet end mine personlige forløb. Online forløbet kan du tage i dit tempo, arbejde med opgaverne i dit tempo, lytte til modulerne igen og igen. Alt det kan du gøre hjemme hos dig selv – og som jeg altid siger i mine forløb, så er handler forandring meget om, at vi øver os igen og igen, indtil læringen lander og bundfælder sig.
Så kan du tilkøbe dig personlige konsultationer med Christina. Og du får 10 % rabat. Eks. kan du købe 2 timer af mig til kr. 1800 og de timer kan vi dele op efter dit behov. Vi kan arrangere samtalerne via Skype, mail eller telefon.
NEJ bestemt ikke, det er helt op til dig. Min erfaring er dog, at mange har rigtig meget gavn af gruppen. Nogle er aktive, mens andre er passive. Det er helt ok, og du kan bruge gruppen som du har lyst og behov. Jeg tjekker ind i gruppen 1-2 gange pr. uge med motivation, støtte og spørgsmål til din proces.støtten i gruppen, de mange inspirende og ærlige indlæg har hjulpet dem på deres vej. Men igen, det er helt frivilligt og op til dig. Du kan til enhver tid blive sluset ind i gruppen Ønsker du at være anonym i forløbet, fortæller du mig blot det, også sluser jeg dig ikke ind i Facebookgruppen.
Nej det er det ikke. Du skal blot kunne åbne din mail, og klikke på de link jeg sender dig og vola, så er du inde i dit forum. Skulle det drille, sender mig en mail på cb@christinabendix.dk – så vil jeg forsøge om jeg kan guide dig på vej.
Nej det er det ikke. Jeg frigiver blot modulerne om tirsdagen, så du behøver ikke sidde og vente. Modulerne har du til rådighed og du kan gå til/fra som det passer dig. Du tager det i dit tempo når det passer dig.
Tilmelding er bindende, dette gælder også ved ratebetaling. Når du først har tilmeldt dig, kan jeg ikke give dig dine penge retur. Ved tilmelding modtager du dit login til det materiale der bliver frigivet i forløbet, og derved betragtes produktet som taget i brug. Du kan bruge materiale og gennemgå det på et andet tidspunkt der passer dig bedre. Forløbet har begrænset antal pladser, så derfor er det ikke muligt at optage en plads, og senere fortryde.
Du kan skrive eller sende dine spørgsmål ind i forbindelse med de 2 LIVE calls. Her foregår det på den måde, at du skriver dit spørgsmål, og jeg besvare spørgsmål så alle deltagerne kan høre det. I kan se og høre mig, men i kan hverken se eller høre hinanden. Du kan også stille spørgsmål til mig inde i vores Facebookgruppe. Jeg tjekker ind 1-2 gange pr. uge.   Ønsker du personlig sparring på flere uddybende spørgsmål anbefaler jeg dig, at du tilkøber evt. 1-2 timer af mig, som du kan bruge til den personlige sparring. Du modtager altså ikke personlig sparring undervejs, og jeg står ikke til rådighed under forløbet udover det som er koblet til vores LIVE Calls, og når jeg kigger ind i vores Facebookgruppe og skriver små kommentar elign.

OBS.

Alle online produkter er omfattet af loven om ophavsret. Forløbet er skrevet og produceret af Christina Bendix.

Når du køber dig adgang til dette forløb er det kun til personligt brug, men du må ikke hverken gratis eller mod betaling dele, udlåne, kopiere eller sælge eller på andre måder videregive Christina Bendix online produkter.

Det er heller ikke tilladt at bruge materialet til undervisningsbrug

 

 

 

/* ]]> */