Brevkasse - Christina Bendix

Overspiser du om eftermiddagen? Få råd her

overspiseraltid Kære Christina “Jeg har kæmpe udfordring med cravings og jeg overspiser. Det går rigtig godt for mig fra morgenstunden, alt er fornuftigt og godt. Men hen under aftenen, sen eftermiddag går det galt. Jeg ved ikke hvordan jeg knækker...   […]

Kommentar     Læs mere →

Jeg ønsker et naturligt vægttab, men kæmper med maden

vægttab Maria skrev til mig i brevkassen; “Jeg ønsker et naturligt vægttab, og syntes det er svært at finde balancen uden at gå i ekstremer, uden at spise enten for lidt eller for meget. Har du nogle gode råd? Læs mit...   […]

Kommentar     Læs mere →

Er du undervægtig? Få hjælp til vægtøgning

Hej Christina, Jeg er 1.72 og vejer omkring de 45-46 kg. Jeg har hele mit liv været tynd og min bror har det samme problem. Jeg er nu 16 år gammel, og jeg er ved at være træt at...   […]

Kommentar     Læs mere →

Graviditet og sund kost – få gode råd her

graviditet Indlæg om graviditet og sunde kostvaner Kære Christina. Jeg er så heldig, at jeg er blevet gravid. Er nu i 6 uge. Men jeg har simpelthen så svært ved at styre mit blodsukker. Enten har jeg overhovedet ikke lyst...   […]

Kommentar     Læs mere →

Overspisning og stress

jeg overspiser Hej Christina Bendix. Jeg er typen, der hele tiden smågræsser (også en af dine rammende udtryk), jeg bliver hurtig sulten efter ca. 1 time, og når jeg er træt, ked af det, så storspiser jeg. Jeg har været på...   […]

Kommentar     Læs mere →

Jeg ønsker et varigt vægttab – hjælp mig

vægttab nu Jeg ønsker et varigt vægttab, og jeg ønsker at føle mig hjemme i min krop. Kan du hjælpe mig på vej?   Til Christina Jeg skriver til dig da jeg efterhånden synes, at jeg bruger alt for meget tid...   […]

Kommentar     Læs mere →

Send this to a friend