Detox din hjerne - Bryd tabuet (podcast) - christinabendix

Detox din hjerne – Bryd tabuet (podcast)

Podcast ” Detox din hjerne “

Episode #12 Bryd tabuet!

Podcast med Morten Elsøe og Christina Bendix – om spiseforstyrrelser blandt diætister, perfektionisme, selvkritik og ensomhed.

Da Morten og jeg snakkede om, at jeg skulle være med i hans podcast, blev jeg enormt glad for denne mulighed, og for at kunne bidrage med min vinkel og mangeårig erfaring udi spiseforstyrrelser, selvkritik, perfektionisme.

 

I podcasten snakker vi om alt fra de sociale medier, og hvad det gør ved vores mindset og selvværd, vi snakker om at være “ernæringsekspert” og hvor svært det blandt andet var for mig, at være “mig selv” i den ekspertrolle, og hvorfor jeg for 7 år tilbage brød ud af rollen.
Vi snakker om overspisning, restriktive tanker om mad, de klient “typer” jeg har hos mig, og hvorfor de opsøger mig i forløb.

Jeg deler en STOR BID af min egen historie, og mit “hvorfor” jeg i dag arbejder som mentor, diætist og har valgt at læse til psykoterapeut.

I alt blev det til 1 time og 18 minutters intens og dyb snak om emner som både Morten og jeg er dybt passioneret omkring.

Du kan lytte til hele podcasten lige her

RIGTIG GOD fornøjelse 🙂

Del gerne dine tanker om podcasten, hvis du har lyst.
Det vil jeg elske

 

 

 

Kommentarer


/* ]]> */

Send this to a friend