Kærligt og varigt vægttab - onlineforløb 

 

Forløbet vender tilbage i 2021. Skriv dig på min venteliste på cb@christinabendix.dk

 

“Jeg ved jo godt hvad jeg skal spise – men jeg gør ofte det modsatte. Jeg tænker ofte, at jeg har ødelagt dagen, når jeg har spist noget usundt, eller at jeg bare starter på mandag”.

 

Dette er ofte nogle af de kommentar jeg hører fra mine klienter. Jeg har jeg skabt dette onlineforløb, for at hjælpe dig til at blive bevidst om hvad det handler om I DIG når maden fylder og styrer for meget i din hverdag og i dine tanker.

Onlineforløbet henvender sig til dig, der ønsker at forstå din overspisning og den dårlige samvittighed, der ofte følger med efterfølgende.

Forløbet er til dig der ønsker, at glæde dig over et liv med accept og mere kærlighed til dig selv og din krop. Forløbet henvender sig også til dig som genkender sig selv i den negative slankespiral (yoyovægt).

 

Forløbet henvender sig til kvinder (over 20 år) som genkender sig selv i yoyovægt, overvægt og overspisninger.

 

Med onlineforløbet vil jeg tage dig igennem 8 moduler på 16 uger, hvor du vil finde dine svar på, hvorfor du spiser som du gør, hvorfor det med mad, overspisning og vægttab er så svært, og hvordan du kan finde vejen til dit vægttab og en vægt i balance – UDEN restriktioner og afsavn.

Du får hver uge i forløbet masse af inspiration og øvelser, du bliver en del af en lukket gruppe på Facebook, vi har 6 LIVE sessions sammen, og du bliver, sammen med de andre der er i forløbet holdt til ilden og i hånden af mig. I gruppen kan du dele dine oplevelser og udfordringer, skrive kommentar og få feedback fra mig.

 

Onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” er for dig, der ønsker 

 

♡ madro og et mere naturligt forhold til mad

♡ At undgå at skulle kontrollere dig selv, for at tabe dig, og istedet få kognitive strategier til at ændre dit forhold til maden.

♡ AT slippe din enten-eller tankegang – og istedet arbejde på at spise intuitivt

At slippe overbevisninger og myter omkring sundhed og mad, der fastholder dig i madkaos

At give slip på negative tanker og forestillinger omkring dig selv og din krop

At stoppe med at gå på slankekur

At kunne spise mad med GOD samvittighed – hvor mad ikke er “sundt eller usundt”

At blive god til at sætte sunde grænser op for dig selv og andre

 

 

Kan du genkende ovenstående ?

– så er onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” for dig

 

 

 

 

 

 

 

Om mentor & diætist Christina Bendix

Onlineforløbet ”Vejen til et kærligt og varigt vægttab” er skabt af klinisk diætist & integreret psykoterapeut Christina Bendix 46 år. Jeg er specialiseret behandler af spiseforstyrrelser /mental og psykisk sundhed.

Jeg har 22 års erfaring i mental sundhed, naturligt vægttab, spiseforstyrrelser og forandring af vaner og følelsesmæssig spisning. Jeg ønsker via mit onlineforløb at guide, støtte og motivere dig til at slutte fred med dit forhold til mad, og finde ind til et godt forhold til maden – og aller vigtigst – et godt forhold til dig selv.

I mit virke som psykoterapeut og diætist bygger jeg bro mellem krop, tanker, følelser og adfærd. Deraf min rolle som både diætist, psykoterapeut og mentor.

 

_DSC0932Jeg har selv været der, hvor tanker om mad styrede hele mit liv. Jeg var madmisbruger og i mange år fyldte tanker om mad, slankekure, vægttab og træning det meste af mit liv. Igennem intense terapiforløb fandt jeg værktøjer der virkede fantastisk for mig, og jeg ønsker at dele både min faglige og personlige erfaring med dig.

På dette onlineforløb deler jeg rundhåndet ud af mine egne erfaringer, og hvad jeg selv gør i mit liv idag, hvor jeg har et afslappet og godt forhold til mad.

 

→ Har du lyst til at læse mere om min historie og om mit forhold til mad – kan du gøre det lige HER

 

 

 

 

 

I onlineforløbet ”Vejen til et kærligt og varigt vægttab” sætter vi særligt fokus på at skærpe bevidsthed på dine udfordringer, så du kan skabe de forandringer der skal til for dig. Du får effektive og afprøvet metoder der kan sætte dig i gang med handling – så du kan komme i gang med at gøre, alt det du ved.

OG NEJ DET HANDLER ALDRIG OM; AT DU BARE TAGER DIG SAMMEN

Forløbet er et helhedsorienteret dvs. forløbet handler i lige grad om dit forhold til mad, som det handler om dine tanker, dit forhold til dine følelser, hvilke vaner du har, og hvordan disse påvirker din krop og sundhed. Jeg vil igennem forløbet hjælpe dig til at forstå budskaberne i dårlig samvittighed, restriktiv / kontrolleret spisning, overspisning og cravings og hvordan du genfinder et godt forhold til dig og din krop.

Forløbet er i sin essens et forløb, hvor du kan begynde rejsen henimod et godt samarbejde med dig selv

– i stedet for at modarbejde dig selv og være selv saboterende.


Oplever du?

En dyb frustration over, at din (sunde) fornuft forsvinder, så snart lækkerier og god mad bliver præsenteret.  Tænker du ofte, at du bare starter igen i morgen, og oplever du at det er svært at sige nej, at du ikke ”bare” stopper med at spise når du er mæt. Undres du over, hvorfor du spiser videre, selvom du har det dårligt?

Har du prøvet alt for at opnå et varigt vægttab? Afprøvet diverse slankekure og diætformer? Er du endt i en blindgyde, hvor du er sundhedsforvirret, hvor mad ofte tænkes i enten/eller eller som i sundt og usundt. Er dit spisemønster præget af enten restriktiv spisning eller overspisning – eller måske begge dele?

 

 

Måske kan du genkende

✔ Jeg tænker ofte, “Nu må jeg bare tage mig sammen”

✔ Jeg er enten på konstant slankekur hvor jeg spiser restriktivt og kontrolleret eller også overspiser jeg

✔Jeg oplever periodevis at være “ligeglad”, slippe håndtaget og overspise især når jeg er træt, presset, ked af det eller stresset

✔ Jeg starter forfra hver mandag og udskyder til en anden dag

✔ Jeg spiser enten for meget, eller også spiser jeg for lidt

✔ Jeg smågræsser – småspiser dagen igennem – og  mærker sjældent sult

✔ Jeg ønsker at stoppe min yo-yo vægt og finde den vægt der er god for mig

✔ Jeg har ofte dårlig samvittighed, jeg føler mig utilstrækkelig og bebrejder ofte mig selv

✔ Jeg kan ikke mærke mæthed – før det er for sent

✔ Jeg er FEED UP af forbud, restriktioner, slankeråd, kalorietælling og kostplaner

 

… onlineforløbet kan hjælpe dig godt på vej….

 

 

 

 

Igennem 16 uger får du kognitive og adfærdsmæssige strategier til at ændre dit forhold til mad. Dette vil på sigt hjælpe dig til at du kan slutte fred med mad og tabe dig. Ikke fordi du er på slankekur men fordi du bliver god til at være god ved dig. 

 


Onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” indeholder

Modul 1:           Tid til forandring – ”klokken den er NU”

Modul 2:           Når en slankekur ikke er løsningen – hvad så?

Modul 3 & 4:   Kom godt i gang i små sunde skridt;

                              → Hovedområde 1: Kroppens behov i enkle principper

                             → Hovedområde 2: Slut fred med mad

Modul 5:           Bliv bevidst om dine tanker

Modul 6:           Lyt til din krop

Modul 7:           Overspisning, mad og følelser

Modul 8:           Hold balance og hold fast i de gode vaner

 

…. for uddybet beskrivelse af modulerne og deres indhold, se længere nede på siden. Hvert modul bliver frigivet med ca. 2-3 ugers interval. På modul 2, 4, 6 , 8 vil der være et online-live-Q&A-call på Facebook på ca. 1 time. Et online-live-call er din mulighed for at stille spørgsmål til Christina. Det foregår online via computer eller tablet i vores lukkede Facebook gruppe. 

 

Samlet i forløbet får du

✔ 8 undervisningsmoduler i lydfil/audio/mp3, video af cirka 1 times varighed

✔ Arbejdsbog til hvert modul (pdf)

✔ BONUS: Velkomst online-foredrag “Aldrig mere slankekur” – introduktion til forløbet og hilsen fra mig. Hvor: Hjemme foran din computer.

✔ 5 LIVE Calls via Facebook LIVE på hver ca. 1 time, hvor du kan skrive spørgsmål og få svar.

✔ Bonusinterviews med dygtige eksperter (stresscoach, 2 psykoterapeuter, yoga instruktør, personlig træner og psykomotorisk kropsterapeut)

✔ Kropsscanning på 20 min. guidet af Mie Fabricius (indehaver af yogaoasen i Hillerød)

✔ Adgang til online (lukket) platform, hvor du får direkte adgang til materialet som jeg løbende fylder op.        Ligeledes vil der i forløbet blive oploadet bonusmateriale og ekspertinterviews som kan inspirere dig i dit forløb

✔ Adgang til lukket Facebookgruppe i 6 måneder som kun er for jer i dette forløb. Her kan du stille spørgsmål, hente daglig inspiration og støtte fra mig og de andre i forløbet. Jeg kigger ind i gruppen ca. 1-2 gange pr. uge + det også er her vores LIVE-sessions foregår. Jeg åbner op for vores gruppe et par dage før forløbet går igang.

✔ Ugentlige motivationsboost til forandring, indsigt og handling

✔ Rabat på individuelle samtaler over Skype/mail/telefon. Som deltager på dette forløb, får du 10 % rabat på     1:1 samtaler, dette er godt som supplement hvis du har brug for min personlig sparring og støtte undervejs i forløbet. Sessionerne kan til købes. 4 x 30 min. kr. 1800 (spar 200 kr.)

 


Når du har tilmeldt dig onlineforløbet, foregår det således

Når du har meldt dig til forløbet, får du indenfor 5 minutter to mails. Den ene mail byder dig velkommen. Den anden mail indeholder den adgangskode du skal bruge, for at logge ind i vores fælles forum. Herinde bliver modulerne frigivet når vi går i gang med forløbet.

I forumet vil der ved tilmelding være en lille velkomst pep-talk. Så jeg vil anbefale dig, at hoppe ind og lytte med det samme. Jeg vil også uploade evt. nye ekspert-interviews herinde.

Alle undervisningsmoduler, og vores live-calls foregår online. Det vil sige, at du lytter til modulerne og deltager på vores online-live-Q&A-call hjemme hos dig selv via din computer, Ipad eller Iphone.

→ Inden forløbet går i gang, får du en invitation til den fælles Facebookgruppe. Det er en lukket, hemmelig gruppe, som kun er for jer i dette forløb. Gruppen på Facebook starter op et par dage før vi går igang. Om du har lyst til at være en del af Facebook gruppen er helt op til dig.

→ Når forløbet går i gang kan du, når jeg har frigivet modul 1 logge dig ind i vores fælles forum, og her kan du lytte til modulet, downloade arbejdsbog og tjekliste. Sådan kommer det til at foregå igennem hele forløbet. Modulerne bliver altså frigivet med 2 ugers interval. Husk der igennem forløbet vil være online-Facebooklive-Q&A-call som vil foregå som et LIVE-CALL på Facebook i jeres lukkede gruppe.

 

Dato for modulerne og live-sessions

VIGTIGE DATOER – kommer snart

Velkomstforedrag

Kan du ikke deltage, vil optagelsen ligge i Facebookgruppen, og du kan gense videoen eller lytte til den optagede lydfil, når det passer dig. Jeg vil også optage mine livesession på lyd, så du efterfølgende kan lytte til det alla en “podcast”.

 

NB. Du behøver ikke sidde klar kl. 10 de gældende tirsdage. Dette er blot tidspunktet, hvor jeg frigiver det nye modul. Du kan altså lytte og arbejde med modulet lige når det passer dig. Ligeledes vil optagelserne af vores LIVE sessions både gemmes som videooptagelse Facebookgruppen, men jeg vil også optage den som en Mp3 (lydfil) så du kan lytte offline.

Hvert modul indeholder enten en lydfil/audio/mp3 samt arbejdsark og tjeklister så du kan fordybe dig i månedens tema, reflektere og lave øvelser.

Forløbet er som sagt online, så du kan lytte og arbejde i DIT tempo. Jeg vil dog opfordre dig til, at du lytter med når modulerne bliver frigivet, så du skridt for skridt kan arbejde dig henimod at slutte fred med dit forhold til mad og finde din vej til dit naturlige vægttab.

Vores LIVE-sessions foregår via jeres hemmelige Facebook gruppe. Her går jeg på LIVE, hvor du kan se mig, og skrive spørgsmål til mig undervejs. Optagelsen bliver optaget af kan efterfølgende ses i din Facebookgruppe. Hvis du er “forhindret” på selve dagen og ikke kan deltage, kan du lytte til optagelsen i stedet.

→ Hvis du undervejs bliver i tvivl om noget, så kontakter du blot Christina, også guider hun dig på vej

 

 


 Hvorfor er et onlineforløb godt? 

  • Fordi du kan lytte til, downloade og arbejde med modulerne i dit tempo
  • Hele forløbet foregår hjemme hos dig selv. Du kan altså sidde i din sofa derhjemme, hygge dig og ikke bekymre dig om trafik, parkering og om du lige kan få dine børn passet.
  • Du kan tage forløbet lige meget hvor i verdenen du bor
  • Et online forløb er væsentligt billigere set i forhold til hvad et individuelt forløb ville have kostet
  • Du har evig adgang til alt materiale og kan derfor gå til og fra som det passer dig, og lytte til det igen og igen. hvis du har brug for dette

 

Kan et onlineforløb ærligt hjælpe mig?

Jeg har i løbet af 2016-2020 afholdt 9 onlineforløb. Tilbagemeldingerne fra tidligere deltagere har været overvældende, og mange har delt, at deres forhold til mad markant har bedret sig. Læs udtalelser og lyt til mine interviews her på siden.

Onlineforløbet “Vejen til et kærligt og varigt vægttab” er specielt udviklet til dig, som oplever en stor frustration over at vægttab og dit forhold til mad virker begrænsende, besværligt og uoverskueligt.

Onlineforløbets formål er at hjælpe dig via de 8 moduler henimod et naturligt og fremfor alt kærligt forhold til mad. Følger du godt med i forløbet, laver alle de opgaver jeg stiller undervejs, fordyber dig, prioritere forløbet og det som det kræver af tid og tålmodighed, så tror jeg af hele mit hjerte på, og har erfaring i, at også du kan finde din nøgle til et kærligt og varigt vægttab.

Du vil via gennemprøvet strategier få viden, inspiration og motivation til forandring, så du kan tage de vigtige skridt henimod transformation af dig selv, dit forhold til mad og du vil få redskaber til at tage små skridt henimod et varigt vægttab.

 

→ NB. Kommer du til at opdage undervejs, at du har brug for ekstra støtte og mentoring af Christina, så vil der være hjælp at hente. Du kan tilkøbe dig min personlige rådgivning med rabat fordi du er på dette forløb. 

 

Du vil ikke være alene

– heller ikke selvom det er online ♡

Jeg ved, at mange andre har det som dig, og at vejen til et vægttab kan være både svær og ensom. Selvom forløbet er online, så følges vi ad. Du har under hele forløbet adgang vil vores fælles lukket Facebook-gruppe, hvor de andre skønne kvinder der er med i forløbet, forhåbentlig vil dele ud af deres udfordringer, op-og nedture – og jeg vil jævnligt besøge gruppen og støtte dig undervejs.

Jeg ved af erfaring, og fra de 8 år hvor jeg har afholdt gruppeforløb, at det er magisk at møde andre der drømmer om det samme som en selv. Det er healende at være en del af et netværk, hvor du bliver mødt på dine udfordringer, og hvor du vil blive forstået. Hvor intet behøver at være “pinligt”.

Igennem dette online forløb vil jeg tage dig igennem forskellige trin og stadier, hvor du langsomt finder dine svar på, hvorfor du spiser som du gør og hvorfor det er så svært at have et afslappet forhold til mad. Hvorfor tankerne omkring  mad, vægt, krop, vægttab fylder SÅ meget – og hvordan du finder vejen til dit naturlige vægttab – helt uden afsavn, slankekur og restriktioner.

 

 

 


Onlineforløbet er ISÆR for dig der..

✔ Oplever at tanker om vægttab fylder hele dit liv, og igen og igen har forsøgt at løse dit vægtproblem med kontrol og måske talrige slankekure.

✔ Forløbet er især til dig der er overvægtig, spiser restriktiv spiser, overspiser og måske vejer for meget. Måske har du haft en spiseforstyrrelse, og nu ønsker støtte til at fastholde vejen ud.

✔ Til dig der har tabt dig måske adskillige gange, men har svært ved at holde den nye vægt

✔ Der ønsker at arbejde helhedsorienteret med dit selvbillede (bodyimage), dig der ønsker at give slip på negative tanker omkring dig selv og din krop, og i stedet begynde at ”fodre” din hjerne med håb og positive tanker.

✔ Forløbet er til dig ønsker at kende til, hvorfor du spiser som du gør, og især hvad du kan gøre for, at bryde dit destruktive mønster med mad.

 

Onlineforløbet er IKKE for dig der..

÷ Mener at en ny slankekur eller hurtigt quick-fix vil være løsningen

÷ Eller for dig der ønsker et forløb hvor jeg har alle svarene og løsningerne, som du ”bare skal følge”.

÷ Forløbet er heller ikke for dig der kun er fokuseret på vægten og ikke ønsker at kigge nuanceret og helhedsorienteret på dine vægtproblematikker.

÷ Eller for dig der lider af en svær behandlingskrævet spiseforstyrrelse (anoreksi, bulimi, ortoreksi, BED), eller har en svær depression eller er sygemeldt med akut stress.

÷ Forløbet er ikke en slankekur – eller en ny fancy diæt.

Online forløbet handler om, at du STOPPER dit slanketyranni og i stedet begynder at arbejde i små skridt, med tålmodighed og selvkærlighed henimod et afslappet forhold til mad og tabe dig naturligt som et resultat af bedre vaner. Ikke fordi du går på diæt, men fordi du bliver bedre og bedre til at træffe gode valg for dig selv. Forløbet er derfor IKKE for meget utålmodige sjæle, eller for personer der ikke villig til, at arbejde med en langsigtet strategi.

 

→ Er du i tvivl om forløbet er noget for dig, så tøv ikke og ring til Christina på 28 77 48 55 eller send mig en mail på cb@christinabendix.dk

 

 

Modulerne og deres tema

 

Modul 1: Tid til forandring – klokken den er nu

På dette første modul er fokus på dig og din rejse. Du kommer til at arbejde med din motivation, dit mål og hvor vil du gerne hen. Det er her du sætter kursen henimod et naturligt og afslappet forhold til din mad, din krop og et kærligt forhold til dig selv. Måske har du i lang tid være langt væk hjemmefra dig selv, men nu er tiden inde til, at du vender tilbage. Hjem til dig i små kærlige skridt.

Modulet handler i den grad om at komme godt fra start, og du skal helt konkret arbejde med dit personlige manifest, commitment og på dit dreamboard.

→ Modulets mantra: “Fall in love with the process – and the results will come”

 

Modul 2:  Når slankekur ikke er løsningen – hvad så??

På dette modul skal vi kigge på de største overbevisninger og myter omkring vægttab og slankekure. Jeg vil dele ud af mine nu 20 års erfaring udi vægttab og dele med dig hvorfor jeg mener, en slankekur aldrig kan være en løsning. Hvorfor en slankekur, diæt eller kostreligion altid gør ondt værre, hvor du ender med endnu mere dårlig samvittighed og et endnu værre forhold til mad og dig selv.

På modulet kommer du til at arbejde med at tage kontrollen tilbage over din spisning, give endelig slip på slanketyranniet, så du i stedet kan finde ind til din personlige balance, hvor du kan spise mad med god samvittighed – uden overspisning eller restriktiv spisning.

Konkret kommer du på dette modul til at arbejde med dit spisemønster og hvordan du kan slippe dit måske destruktive mønster og udskifte det til et bedre, der støtter dig og din krop. Du vil igennem modulet blive guidet step by step, så du opnår en fysiologisk robusthed, et stabilt blodsukker og en endnu bedre kontakt til din sult og mæthed.

 

→ Modulets mantra:” Det er ikke problemet der er problemet, men måde du forholder dig til problemet på” (NLP)

 


Modul 3 + 4: Kom godt i gang i små sunde skridt

Dette modul er delt op 2 hovedområder;

Hovedområde 1; ”Kroppens behov i enkle principper” – også kaldet dit ernæringsmodul. Jeg vil undervise dig i enkle kostprincipper, hvordan du kan spise dig til en bedre blodsukkerbalance, opnå et varigt vægttab, holde dit vægttab på sigt, og hvad der sker i din krop og i din hjerne når du taber dig og undervise dig i sult og mæthed via en meget spændende opgave.

 

Hovedområde 2;  ” Slut fred med mad” . Nu skal du i gang med at implementere al den viden du har fået med dig på modul 2 og 3. Du skal i gang med at sætte handling på alt det du som ved, er godt for dig. Uden restriktioner og afsavn. Du får mine egne private og fleksible principper, så du med tiden kan slippe slanketyraniet og genfinde et afslappet og dejligt forhold til mad.

Sidst men ikke mindst runder vi hele dette store modul af med af få afmystificeret fup og fakta og diverse sundhedsmyter.

 

→ Modulets mantra: ”Hvis jeg gør som jeg plejer, får jeg resultat som jeg plejer” 

 


 

Modul 5: Bliv bevidst om dine tanker

Dette modul handler om dine tanker, din indre kritikker, dine overbevis9999999999ninger og hvordan du lærer at kommunikere godt med dig selv. Du skal i gang med at give dine tanker et kritisk eftersyn, for et langt stykke hen af vejen bestemmer dine tanker. Det er ofte tanken bag det du gør, som er afgørende for, om du fortsætter din adfærd eller stopper op, ligesom tanker udløser følelser, og følelser udløser dine tanker.

Det er ALTID muligt at ændre tonen overfor dig selv, så på dette modul får du helt konkrete øvelser som vil skærpe din opmærksomhed på din indre dialog og forandre den (reframe den) så du bliver mere kærlig og rosende overfor dig selv.

Du får også konkrete værktøjer til at blive hjemme i din egen hønsegård = blive hjemme i dig selv, så du bliver stærkere til at sige ægte ja og ægte nej til det som er godt for dig.

 

→ Modulets mantra:  ”Hvad enten du tror, at du kan eller ikke kan, så har du sandsynligvis ret”(Citat Henry Ford)

 


 

Modul 6: Lyt til din krop

På dette modul skal du hjem i din krop. Hjem til dig selv og blive en ven med din krop. Måske har du og din krop været adskilt i lang tid. Din krop er din mest trofaste ven – og det er på tide, at i møder hinanden og bliver et team. Din krop altid vil være der for dig, og vil altid forsøge, at gøre som du beder den om. Den forsøger virkelig at gøre sit absolut bedste. Du får på dette modul redskaber til at mærke dig selv, så du kan transformere dit forhold til din krop, skabe et nyt og sundt selvbillede så du i små skridt kan tabe dig og opnå et varigt vægttab på sigt.

Du får mine egne små skridt til et mere selvkærligt og accepterende forhold til kroppen, og du skal i gang med at undersøge hvordan du får mere forkælelse og bevægelse ind i dit liv. På dette modul får du også en guidede meditation som kan hjælpe dig igennem de stunder hvor du kommer for langt væk fra dig selv.

 

→ Modulets mantra:and i said to my body, softly. “I want to be your friend”. It took a long breath and replied, “I have been waiting my whole life for this”. (Nayyirah Waheed)

 


 

Modul 7: Overspisning, mad og følelser

På dette modul vil jeg introducere dig i (light-version) for sammenhængen mellem mad og følelser, hvorfor du spiser og hvornår du spiser på andet end sult. Vi spiser alle på følelser i ny og næ, hvilket er HELT OK. Det der gør forskellen er, om du straffer dig selv efter du har spist eller blot nyder du har spist og fortsætter dit liv.

Vi kommer til at arbejde på hvad overspisning handler om, og hvad du kan gøre i stedet for overspisning. Og NEJ overspisning handler ikke om at du tager dig sammen”. Du vil i stedet lære hvilke følelser der kan være på spil hos dig, som netop styre din spisetrang og craving. Du får øvelser til at forstå hvad følelser egentlig er, hvordan du ønsker at dit forhold til dine følelser skal være og hvordan du kan lære at sige hej til dine følelser. Bare lade det farer eller forstå budskabet og sætte handling på.

*Modulet bliver ikke et dybdegående psykologisk modul – men en gennemgang og til indsigt i de vigtigste elementer omkring mad og følelsesmæssig spisning.

→ Modulets mantra: Intet ændrer sig, før du gør det” (Lazarus)

 


 

Modul 8: Hold balance og hold fast i de gode vaner

På sidste modul skal du i første runde implementere og du skal igennem en tjekliste for at være helt sikker på, at du har fået det hele med fra forløbet. Du kommer til at arbejde med dit personlige manifest & livshjul for det kommende år og lave commitment til dig selv, hvor de forskellige moduler vil ”smelte sammen” til en helhed. Vi skal på dette modul også have fat i dit dreamboard fra modul 1, måske skal det justeres lidt, så det passer præcis til den vej du ønsker for dig selv.

Du får på modulet min egen selvkærlige daglige praksis, og mine grundprincipper i at være en god og kærlig ven overfor mig selv.

 

→ Modulets mantra: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt” (Pippi)

 


Din investering

 

Forløbet koster 3450 kroner.

>> Forløbet kan betales i 1, 3 eller 6 rater. Kontakt mig på cb@christinabendix.dk hvis du ønsker at komme med i forløbet

 

 

Jeg glæder mig MEGET til at følge dig i forløbet

Kærligst,

underskriftcb

selvkærlighed


Spørgsmål & svar

Det er dit undervisningsmateriale. Jeg frigiver ca. hver 14 dag et nyt modul, som kan indeholde; Lydfil/videoindlæg eller begge dele. Ligeledes er der til hvert modul en arbejdsbog, og jeg anbefaler dig, at du printer denne ud og i dit eget tempo arbejder med dine hjemmeopgaver, så du i små skridt får implementeret dine nye strategier.
Ja det kan du. Men jeg anbefaler dig, at du følger med i forløbet som det er planlagt, og arbejder i de skridt som jeg anbefaler.
Det gør ikke så meget, for optagelsen vil blive gemt i jeres Facebookgruppe. Har du spørgsmål til mig, som du ønsker jeg inddrager i mit LIVE Call, så send dine spørgsmål til mig inden jeg går i gang. Gerne så jeg har dine spørgsmål et par timer før jeg går ”på”.
Ja det vil jeg klart mene du kan. Er du i tvivl, så læs forløbsbeskrivelsen godt igennem inden du tilmelder dig. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende mig én mail med spørgsmål, eller vi kan ringe sammen og tage en snak. Har du tidligere gået i et forløb hos mig, vil der være noget du vil genkende. Men at få gentaget det du ved, i et nyt format, kan ofte hjælpe dig godt på vej til handling og forandring. Et online forløb er noget andet end mine personlige forløb. Online forløbet kan du tage i dit tempo, arbejde med opgaverne i dit tempo, lytte til modulerne igen og igen. Alt det kan du gøre hjemme hos dig selv – og som jeg altid siger i mine forløb, så er handler forandring meget om, at vi øver os igen og igen, indtil læringen lander og bundfælder sig.
Så kan du tilkøbe dig personlige konsultationer med Christina. Og du får 10 % rabat. Eks. kan du købe 2 timer af mig til kr. 1800 og de timer kan vi dele op efter dit behov. Vi kan arrangere samtalerne via Skype, mail eller telefon.
NEJ bestemt ikke, det er helt op til dig. Min erfaring er dog, at mange har rigtig meget gavn af gruppen. Nogle er aktive, mens andre er passive. Det er helt ok, og du kan bruge gruppen som du har lyst og behov. Jeg tjekker ind i gruppen 1-2 gange pr. uge med motivation, støtte og spørgsmål til din proces.støtten i gruppen, de mange inspirende og ærlige indlæg har hjulpet dem på deres vej. Men igen, det er helt frivilligt og op til dig. Du kan til enhver tid blive sluset ind i gruppen Ønsker du at være anonym i forløbet, fortæller du mig blot det, også sluser jeg dig ikke ind i Facebookgruppen.
Nej det er det ikke. Du skal blot kunne åbne din mail, og klikke på de link jeg sender dig og vola, så er du inde i dit forum. Skulle det drille, sender mig en mail på cb@christinabendix.dk – så vil jeg forsøge om jeg kan guide dig på vej.
Nej det er det ikke. Jeg frigiver blot modulerne om tirsdagen, så du behøver ikke sidde og vente. Modulerne har du til rådighed og du kan gå til/fra som det passer dig. Du tager det i dit tempo når det passer dig.
Tilmelding er bindende, dette gælder også ved ratebetaling. Når du først har tilmeldt dig, kan jeg ikke give dig dine penge retur. Ved tilmelding modtager du dit login til det materiale der bliver frigivet i forløbet, og derved betragtes produktet som taget i brug. Du kan bruge materiale og gennemgå det på et andet tidspunkt der passer dig bedre. Forløbet har begrænset antal pladser, så derfor er det ikke muligt at optage en plads, og senere fortryde.
Du kan skrive eller sende dine spørgsmål ind i forbindelse med de 2 LIVE calls. Her foregår det på den måde, at du skriver dit spørgsmål, og jeg besvare spørgsmål så alle deltagerne kan høre det. I kan se og høre mig, men i kan hverken se eller høre hinanden. Du kan også stille spørgsmål til mig inde i vores Facebookgruppe. Jeg tjekker ind 1-2 gange pr. uge.   Ønsker du personlig sparring på flere uddybende spørgsmål anbefaler jeg dig, at du tilkøber evt. 1-2 timer af mig, som du kan bruge til den personlige sparring. Du modtager altså ikke personlig sparring undervejs, og jeg står ikke til rådighed under forløbet udover det som er koblet til vores LIVE Calls, og når jeg kigger ind i vores Facebookgruppe og skriver små kommentar elign.

 

Alle online produkter er omfattet af loven om ophavsret. Forløbet er skrevet og produceret af Christina Bendix.

Når du køber dig adgang til dette forløb er det kun til personligt brug, men du må ikke hverken gratis eller mod betaling dele, udlåne, kopiere eller sælge eller på andre måder videregive Christina Bendix online produkter.

Det er heller ikke tilladt at bruge materialet til undervisningsbrug

 

Udtalelser fra tidligere deltagere

Jeg vælger nu mig selv TIL

Jeg er dig evig taknemmelig fordi du har lavet det her forløb. Jeg er gået fra at vælge mig selv fra til at turde og ville vælge mig selv til. Jeg er nu klar til at tage ansvar. Altså en følelse af at gå fra inderst inde at føle sig bange og somom alt er håbløst til at kunne mærke små og store forandringer indeni.
Tak. Du har i den grad fået sat gang i min rejse til et sundere liv, et sundere syn på mig selv.

Jeg er helt vild med “livshjulet” – en fantastisk øvelse som jeg bruger igen og igen til at danne et overblik.
Øvelsen omkring at få overblik over, hvad jeg spiser var også god, men især sult og mæthedsøvelsen slog kejler!!! Wow det har jeg aldrig set på før.  Åh altså der er så mange gode øvelser i det her forløb.

Særligt de sidste moduler er gode. Fuck! Nogle virkelig gode spørgmål! Det er bare godt. Jeg er bare så tilfreds og glæder mig over, at jeg nu stille og roligt kan gennemgå modul 8. Jeg har besluttet mig for at at tage det stille og roligt. Så endnu en stor tak. Det har simpelthen bare været mere end godt.
Jeg vil til enhver tid anbefale dig.
Mange kærlige hilsner Lykke (deltager på forløbet januar-maj 2019)

 


Fra negative tanker til mere støttende kærlige tanker

Jeg er meget glad for at have deltaget i onlineforløbet. Det er nogle rigtig gode redskaber, når man er klar til at gå ind i processen og være vedholdende. Spiseforstyrrelsen (overspisninger) har fulgt mig i ca. 20 år, og jeg ved nu, det vil tage lang tid at slippe den. Noget af det som jeg har lært af onlineforløbet er at sige til mig selv, jeg skal tage små skridt.

Før mit tilbagefald, som jeg lige har været igennem, var jeg blevet bedre til at mærke efter sult og mæthed, og jeg er blevet bedre til at “høre”, hvad jeg siger til mig selv. Det er endnu et lille skridt. Jeg har dog meget svært ved at ændre de negative overbevisninger til kærlige, og jeg har svært ved at finde den rette støttende sætning – så derfor arbejder jeg fortsat videre med denne del i et videre 1.1 forløb hos Christina. (47 årige kvinde / deltager i onlineforløbet 2019)

 


Jeg er endelig FRI for overspisning

Hej Christina og alle I andre❤️
Jeg er nu igang med modul 8. Jeg er helt ked af, at forløbet snart er slut for sikke en rejse det har været. Det har været utrolig hårdt, men det er det hele værd. Jeg kan idag mærke sult og mæthed, og jeg er blevet bedre til at lytte til kroppens signaler. ~
Det der især er gået op for mig er, hvor meget jeg har overhørt min krops signaler.
Christina- du har bogstavelig talt hjulpet mig tilbage til livet❤️ Du har hjulpet mig på rette kurs med overspisninger og det følelsesmæssige kaos jeg havde inden i mig.
Det er der stadig, men takket være dig har jeg nu fået redskaber til at tackle dem.
Jeg er så ked af, at forløbet snart er slut for du har hjulpet mig på en måde, som ingen anden har kunnet. Af hjertet tak❤️ De største knus fra mig????


Forløbet har været en rejse ind i mig selv, og jeg er blevet ven med min indre kritikker

Onlineforløbet har primært lært mig at komme i kontakt med min indre kritikker og blive ven med den.
Det har betydet alt i forhold til vaner, som jeg gerne ville ændre på og det var faktisk først, da jeg havde været hele forløbet igennem, at jeg så resultatet ift at få ændret på nogle af de dårlige vaner.

Vægttabet var egentlig den primære årsag til, at jeg meldte mig på kurset – men det gik hurtigt op for mig, at dette forløbet var et forløbet der rummede MEGET mere end at tabe sig og få styr på madvanerne. Det er/var en rejse ind i mig selv på et dybere plan fyldt med egen kærlighed og egen omsorg guidet af Christinas omsorgsfulde og kærlige stemme og fyldt med opmuntringer.

Materialet er ambitiøst gennemarbejdet og nøje tilrettelagt, så man step for step langsomt kommer længere ind i processen. Det kan være lidt svært at sætte ord på præcist, hvad det har gjort for mig – men set i bakspejlet vil jeg ikke have været det foruden.
Særligt i forhold til mad, har det været betydningsfuldt at lære, at selv om jeg undervejs falder tilbage i et gammelt mønster, så var det ok. Før forløbet fortsatte jeg når jeg faldt i, som om at alt var ødelagt. Den adfærd er totalt aflært nu, for næste måltid er et nyt måltid, så der kan jeg bare forsøge at gøre det bedre.
Tak Christina for dit nærvær og ærlighed, der gør at jeg på dit hold, altid har følt ligeværd og gensidig respekt – tak 🙂 (Anne, onlineforløb 2017)


Jeg har endelig lært at mærke sult og mæthed, og jeg har igennem onlineforløbet lært;

•Bedre at kunne mærke om jeg reelt er sulten eller om jeg spiser på grund af følelserne.
•At have pænere tanker om og mere omsorg for mig selv
•At identificere spisemønstre jeg ikke vidste jeg havde, og gøre noget ved dem.
•At finde en balance hvor jeg både tillader mig selv at nyde, men også sætter grænser (alt med måde)
•At mærke efter hvad jeg gerne vil fylde mit liv op med mere af, og hvad der dræner mig
•At stoppe op og stresse ned, og mærke min krops signaler. Det har været et stort problem for mig tidligere, hvilket virkelig har præget mine kostvaner i negativ retning.

Sådan fortæller Anja for et af mine tidligere hold, og hun fortsætter.

Onlineforløbet med Christina tager dybere fat om problemerne , og undervejs fik jeg lært at mærke sult og mæthed.

For mig der har spist hovedløst, var det faktisk lidt af en udfordring pludselig at skulle mærke efter om jeg var sulten, eller om grunden til at jeg spiste handlede om noget andet (vane, følelser, klokkeslæt, fordi maden lige var der eller noget helt andet).

Jeg fik rigtig mange aha-oplevelser, som handlede om mere end mad; nemlig om resten af mit liv.
Mange af os spiser som vi gør, fordi vi lever. det liv vi gør, og tænker som vi gør. Jeg har nu lært at det hele hænger sammen.
Da jeg først fik lagt mit eget personlige puslespil ved hjælp fra de lydfilerne, hjemmeopgaverne, vores online Q&A Calls, ja det virkede det pludselig indlysende, hvorfor jeg spiste som jeg gjorde.

Jeg er meget taknemmelig for de redskaber, jeg har fået af Christina på dette forløb. Dem vil jeg kunne gøre brug af resten af livet, og jeg vil varmt anbefale forløbet til andre, som slås med uhensigtsmæssige spisemønstre….Der er SÅ meget guld at hente her.


 

“Jeg har valgt at være med i onlineforløbet, da jeg ønsker at få et naturligt forhold til mad. Jeg har altid haft et meget unaturligt forhold til mad og har i mange år kæmpet med spiseforstyrrelsen bulimi. Jeg har været i behandling for spiseforstyrrelsen, men både overspisninger og trøstespisning fylder stadig meget i min hverdag.

Jeg har desuden været igennem et hårdt sygdomsforløb, som har givet mig mange ekstra kilo på sidebenene.

Jeg har derfor meldt mig til onlineforløbet for at få redskaber til at tabe mig på en sund og naturlig måde og samtidig få et mere naturligt forhold til mad”.
Marlene, 6. oktober 2017


Forløbet har ændret mit liv – sådan skrev Jeanette til mig.

Kære Christina og I andre piger. Jeg vil gerne sige Jer tak for et skønt forløb.

Onlineforløbet har været medvirkende til en kæmpe ændring i mit liv. Det var fantastisk og det var en fantastisk ferie, og aldrig før har jeg følt mig så godt tilpas i min krop. Jeg har ikke tabt mig endnu, men jeg ved det vil komme. 

Eksempel har jeg har aldrig været glad for at hoppe i badetøj, men jeg i sommers besluttede jeg mig for, at på at finde noget badetøj, som jeg fandt mig tilpas i og det lykkedes mig. Vi skulle til Italien efter 2 år hjemme i Danmark, og jeg nærmest boede i min badedragt, noget jeg aldrig tidligere har turde eller haft det godt.
I skal have en stor tak for alt hvad I har delt i vores gruppe på Facebook, og tak for at være med til at få mig til at åbne op. Jeg ønsker Jer alle en fortsat god rejse.

Tak Christina for dette forløb, det har været livs ændrende for mig, hvilket er ret stort, når jeg nu har brugt så mange år på at hade min krop. Jeg er kommet meget mere ned i gear, og prøver at sige nej til det jeg ikke har lyst til, og ja til det jeg har lyst til.
Derudover prøver jeg at lade være med at spekulere så meget over, hvad andre synes om mig, og være mere mig. Det har været en vigtig læring for mig.

Jeg har stadig lang vej, men jeg er dog på vej og jeg glæder mig til resten af rejsen. Jeg håber, at der kommer noget efterforløb for os der har deltaget på dette kursus, det kunne være fantastisk med noget mere af din fantastiske motivation. Jeg glæder mig til at have dig i mine ører igen 😉 TAK  Du er noget ganske særligt. (Deltager hold 3)


“Jeg var hele tiden på KUR,
og der var hele tiden grænser for, hvad jeg måtte”.

For et stykke tid siden interviewede jeg skønne Mersi, som var deltager på mit onlineforløb hold 1. I interviewet fortalte Mersi blandt andet:

“Jeg følte mig aldrig god nok.. Jeg har prøvet så meget, uden at det virkede på sigt.. Jeg har prøvet alt fra Nupo til Dukan til forskellige diætister, og mad fyldte bare ALT. Alle reglerne var forfærdelige.
Der var hele tiden grænser for, hvad jeg måtte spise.

Jeg følte mig som en robot i de perioder hvor jeg var på kur. Enten var jeg “Nupo-menneske eller også var jeg vægtvogter-menneske eller diætist-menneske”.

Jeg var aldrig MIG SELV. Jeg var hele tiden en eller anden KUR.

Jeg tilmeldte mig dit onlineforløb fordi det IKKE var en ny slankekur, men et forløb hvor vi som deltagere skulle arbejde med vores tanker, med vores følelser og hvorfor mad og vægt fylder så meget i vores liv.

JA jeg har tabt mig, men det har ikke været et ræs imod vægten.
LYT til hele mit interview med Mersi lige HER


Jeg har lært at lytte til min krop

Jeg startede på onlineforløbet, forbi jeg i mange år har brugt meget tid på at sulte mig selv, faste, tælle kalorier og planlægge hvad jeg skulle spise. Mine tanker har handlet om hvilken ny kur jeg skulle på, og hvordan jeg kunne undgå at overspise, tage på i vægt – og træning har også fyldt alt for meget.

Jeg var nået til et punkt, hvor mit fokus var begyndt at gå ud over mine børn, og der satte jeg så hælene i. Nok skulle være nok.

At melde sig til et onlineforløb virkede endeligt meget nemt, for jeg skulle ikke rigtigt stå til regnskab for nogen, ikke møde op og se nogen i øjnene. Jeg kunne undgå at skulle forklare til andre, hvor eks. Nupoen ikke var kommet ud mit køkken. MEN jeg vidste samtidig godt, at jeg ville komme til at stå til regnskab for mig selv, og jeg blev undervejs i forløbet konfronteret med alle mine dårlige vaner, begrænsende tanker og ideer.

Forløbet har været rigtigt hårdt, det har gjort ondt i hjertet og sjælen, men undervejs var der heldigvis masser af støtte fra Christina, og de andre piger fra Facebook gruppen.

Forløbet er nu slut, og jeg er der, hvor AL slankemad er ude af mit køkken.
Jeg er SÅ stolt over mig selv, for når jeg eks. er ude og handle, ja så stopper jeg stadig ved Nupo standen, men køber det ikke mere. Jeg vender heller ikke hver madvare for at se på kalorie indhold, og jeg køber nu kage i ny og næ med GOD samvittighed.

Jeg lytter og læser stadig om alle disse super slankekure, og det trækker også af og til. Bare lige tage en kur igen, men jeg er blevet klogere. Jeg har lært på forløbet, at kroppen skal havde det rigtige ”brændstof” for ikke at brænde, og for at jeg kan have det godt.

Jeg har lært at lytte til min krop og til mig selv.Hvad andre mener og siger, er ikke  nødvendigvis min vej, det har jeg lært. Der stadig svært, og jeg tror jeg kommer til at lytte til online forløbet flere gange, for at fastholde mig selv, så jeg ikke bliver fristet til endnu en slankekur når livet bliver hårdt og jeg har brug for kontrol.

Laila onlineforløb 


Jeg har fået øje på at jeg belønner mig selv, og ofte er meget sort eller hvid i min tankegang. Mad har altid fyldt meget i mit liv.

Nuværende deltager på hold 2 (juni 2016) fortæller om hendes aha-oplevelser efter modul 1 & 2.

Når livet er for stressende føler jeg ikke, at jeg har tid til noget. Når den travle dag er gået, har jeg brug for at belønne mig selv: jeg nyder at spise noget jeg godt kan lide, mens jeg slapper af foran fjernsynet, efter børnene er lagt. Det ender ud i overspisning og dårlig samvittighed og igen – had for mig selv.

Når jeg er på slankekur kan jeg i kort stykke tid være i kontrol-mode, for så at give helt slip når jeg har “syndet”. Det kan også være når der ikke sker noget med vægten og jeg føler, at så kan det også være lige meget.

For nogle år siden hyrede jeg en online personlig kostvejleder og træner. Jeg fulgte hans anbefalinger til punkt og prikke. Det var rart at have kontrollen, at styre selv. Der var gode resultater, så det var motiverende. Jeg kunne dog ikke lide maden, men blev ved, da jeg ellers ville virke som en tåbe i andres øjne. Det var pinligt at give op.

Men for 2 år siden slap jeg kontrollen.

Jeg overspiste dagligt.

Det var rart for kroppen at få al den dejlige mad, men samvittigheden havde det mindre godt. Det var lidt befriende ikke at tænke på, hvad man putter i munden og hvad tid på dagen man gør det. Men samtidig vidste jeg, at det ville indhente mig – før eller senere.

Jeg kan desværre ikke huske en periode, hvor jeg ikke fokuserede på mad. Mad har altid fyldt meget i mit liv. Selv i de perioder, hvor jeg følte mig “hel” har mad været noget der fyldte, men i de perioder fyldte den som noget positivt. Nok har det været under kontrol-slip perioder.

Jeg tænker vægttab konstant.

Er ked af det, når jeg ikke kan passe noget tøj eller det ikke sidder som jeg ønsker. Det gør, at jeg tænker på mad endnu mere. Jeg skælder mig selv ud når jeg har spist for meget eller noget jeg ikke burde spise. Jeg kan endda komme til at gøre det højt, f.eks. en grim kommentar foran spejlet, når jeg ikke kan passe noget tøj eller jeg får øje på mine tykke ben.

Men jeg har allerede lært noget nyt igennem forløbet. Jeg siger nu til mig selv:

“I dag er det en ny dag og i dag skal jeg være god ved mig selv og gøre noget, som er godt for mig. Hvis det ikke lykkes, prøver jeg igen i morgen.”


Jeg havde mistet troen på mig selv

Du spreder så meget positiv energi, “man skal give kærlighed for at modtage kærlighed”.

Du er fuld af troværdighed, ro og tillid det er bare så vigtigt når man har mistet troet på sig selv. Og når man er i kaos så har man faktisk ikke brug for andet.

Af hjertet tak fordi du gør så meget og håber virkelig at andre vil vælge at komme på dit forløb det er alle og en hver krone værd og bare mere end det.


Jeg havde glemt at lytte til min krop

Deltager fra hold 1 maj 2016 fortæller

Hvis man tror på skæbnen var der måske en grund til at min tur til italien lå sidst i dette online forløb.

Det siger jeg fordi det hele faldt på plads. Jeg har selvfølgelig været så spændt på at skulle stå på en showscenen og undervise. Den første dag slog jeg mit system over på den gamle mig, hende som kunne alt uden mad og drikke, jeg valgte at overhøre alle tegn på en total nedsmeltning.

Da dagens undervisning var slut og jeg skulle til at slappe af fik jeg mit livs værste migræne anfald. Efter en håndfuld piller og noget søvn tog jeg en snak med mig selv og opdaget jeg havde “glemt” at lytte til min krop.

De efterfølgende dage indgik jeg en aftale med mig selv om at jeg skulle spise og drikke mere, der skulle være pauser osv.

Det hele endte med at blive det mest fantastiske tur jeg nogensinde har prøvet.

Jeg ved nu at jeg kan hvad jeg vil, og at jeg har styrke til det. Sådan har jeg det også med dette forløb. Jeg er godt på vej, og skal nok nå i mål.

Til alle jer 1000 tak for i har læst mine opslag her i vores gruppe, og er kommet med jeres kommentar.
Tak til Christina Bendix for at lave et forløb som har givet så meget mening for mig, alle dine gode råd, opbakning mm.
Jeg glæder mig at ser nogle af jer efter sommerferien.
Jeg ønsker jer en dejlig sommer????☀️


Jeg ønskede ikke endnu et quickfix, derfor meldte jeg mig til Christina onlineforløb.

Deltager fra hold 1 fortæller april 2016

“Det giver næsten sig selv, men jeg ønskede at finde noget der ikke bare var endnu et quickfix, men noget andet og meget mere. Noget der stak dybere, og pillede ved årsagerne til jeg endte med at gå på “kur” igen og igen og igen… og så lige én gang mere. Det jeg havde gjort hidtil virkede helt åbenlyst ikke, og jeg var egentlig mest af alt træt af selvtortur, dårlig samvittighed, fiaskoer hver gang det ikke lykkedes og endnu mere selvtortur og kritik som følge deraf.

Da jeg gik igang var det med vild gejst, og jeg lavede hjemmeopgaverne nærmest så snart det var kommet online. Og hver eneste gang jeg lyttede til og gennemgik et nyt modul (jeg har været igennem de tre første nu), sad jeg bare med kæben nede på maven og følte mig så RAMT, det var som om nogen havde læst mine tanker og gennemskuet mig, på den gode måde!!

Processen har indtil nu været helt fantastisk, jeg har identificeret mange af mine mønstre og jeg er igang med at ændre dem. Men mindst lige så vigtigt… i arbejdet med modulerne og hjemmeopgaverne, har jeg fået fat i nogle af de underliggende følelser og grunde til jeg har brugt maden som bedøvelse… og det er både rigtig godt, og rigtig skræmmende.

Det har tvunget mig til at tænke efter hvad jeg har brug for, og til at tage nogle opgør i familien, som jo for pokker SKULLE tages, men som jeg har undgået… fordi de ikke var behagelige.

Det har også været fantastisk at dele erfaringer og tanker med de andre i den lukkede Facebook gruppe, alene det at opdage at jeg ikke var alene med de her ting, det var ret stort for mig!

Jeg er på vej, og jeg glæder mig rigtig meget til resten af processen… og vigtigst af alt, jeg TROR på det kan lade sig gøre, ikke kun at tabe mig de kilo jeg gerne vil, men også at finde fred med mad og balance i mit liv generelt. Måske tager det lidt længere end et onlineforløb, men jeg er SÅ glad for jeg er igang”.


Forløbet virker GODT for mig

Deltager fra hold 1 – april 2016

Jeg er så glad og kære Christina, jeg er så glad for at jeg har meldt mig til dit forløb, det virker for mig!

Dine ord har fulgt mig og jeg tænker hver gang jeg handler, laver mad, spiser mm. ” lidt men godt”

Hvor er det fedt …. ! ????

Jeg spiser kun det jeg kan lide og selvfølgelig “lidt men godt”. ???? Vigtigst af alt har jeg lært at sige nej, både til andre og til mig selv og jeg stråler af glæde.
Familie, venner, kollegaer synes det er dejligt at have mig tilbage.

Af hjertet tak <3


En unik og kærlig rejse

Henriette hold 1 fortæller – marts 2016

“Forløbet er en unik og kærlig rejse, som har givet mærkbare resultater både vægtmæssigt og ikke mindst tankemæssigt, med gode a-ha oplevelser, der kan omsættes med det samme i en travl hverdag.

Forløbet er meget personligt og ikke bare en gang generel snak/input.

Det handler om MIG, og der hvor jeg er.

De opgaver og input Christina giver undervejs, er leveret på så gennemtænkt og en simple måde, at det er lige til at gå til. Materialet er yderst lækkert.

Jeg oplever virkeligt forløbet, som en “kærlig gave” til mig selv, og jeg nyder virkelig processen.

Selvom det er et online forløb, mærker man støtte/input fra de andre deltager i en lukket Facebook samt enorm interesse fra Christinas side. Hun er fabelagtig og så ægte fra inderst til yderst.

Ud over selve forløbet kommer Christina med “guldkorn” og historier/input man kan relatere til sin egen hverdag.

Hvorfor valgte jeg selv at deltage:

Jeg har efter en trafikulykke for 3 år siden tage 26-28 kg på – der var ingen forbrænding overhovedet, og selvom jeg både har styr på kulhydrater, fedt og proteiner hjalp intet, og efterhånden kom mange nye overbevisninger og nye mønstre til. Selvværd/selvtilliden fik et knæk og nye spisevaner sneg sig ind over.

Kampen alene blev for meget.

Jeg måtte have nye input og hjælp udefra.

Før jeg startede hos Christina kom forbrændingen dog i gang igen, og har siden nytår stille og roligt tabt 6 kg. Nu med ekstra kærlig hjælp fra Christina 😉

Det er ikke udelukkende mål med vægttabet, der er årsagen til, at jeg startede hos Christina, men også at få knækket kurven på alt det følelsesmæssige samt at få input/sparring til et kærligt og varigt vægttab.

Missionen lykkedes helt sikkert 100 %”.


Jeg vil gerne tabe mig NU – men ved også at fokus på vægttab og kilo ødelægger det for mig. Har du et godt råd til mig?

Læs spørgsmål fra deltager på hold 2 juni 2016 – og læs mine svar

Spørgsmål – tanker om vægttab fylder alt

Jeg vil rigtig gerne lære at sætte kærlige grænser for mig selv, og jeg ved, at du siger, at man skal lære at elske processen og have tålmodighed. Jeg har forsøgt tidligere at undgå kur og i stedet “spise det jeg nu har lyst til”, dog uden slik og andre søde sager i hverdagen. Alt andet jeg har prøvet tidligere var begrænsningerne for store til, at det kunne lykkes at fastholde mig til det.

Jeg tror det bunder ud i, at lysten til at tabe spænder ben for mig.

Jeg vil jo gerne se resultater NU og opnå dem hurtigt.

Christinas svar: Du er klart inde på noget centralt, og jeg fornemmer at dit ”nej til sødt” i hverdagene måske ikke kommer fra en lyst, men mere netop er en begrænsning fordi du vil tabe dig. Jeg forstår virkelig godt at du vil tabe dig – men husk på, at jo mere restriktiv og kontrolleret du bliver – eller omvendt lader det hele ”sejle” jo mere vil du ende i modsat pol.

Så øv dig i de små sunde vaner i din dagligdag. Lyt til modul 3, få kigget på din kost og dit spisemønster. Hvor skal du evt. spise mere mad der gør dig mæt og tilfreds – og hvordan kan du finde den balance hvor der er plads til det hele. Uden at det ryger helt af sporet.

Det som virker godt for mig er, at jeg bevidst vælger at spise sundt i mine hverdage, men ofte om aftenen har jeg lyst til lidt lækkert. Og sådan er det bare, og den lyst forsvinder ikke. Nogle dage siger nej til mig selv fordi jeg mener jeg har fået ”nok sødt” i dagene før, og andre dage siger jeg ok. Ligesom jeg gør til mine børn. Det virker faktisk meget godt, at guide mig selv på den måde. Hvordan ville jeg sige til mine børn? Den bruger jeg faktisk tit.

Spørgsmål – hvordan finder jeg balancen?

Har du et godt råd til hvordan jeg kan finde balancen mellem at få et naturligt forhold til mad og samtidig ønsket om at jeg vil tabe mig. Så vægttab ikke kommer til at ødelægge processen for mig. Eventuelt om jeg bør sige til mig selv, at der ikke er en begrænsning i forhold til mad, inden for sunde almindelige rammer, men at jeg fx 1 gang om ugen ( eller 2 ) må vælge at spise lige hvad jeg har lyst til. Eller er det bedre at acceptere at spise noget chokolade / andet når lysten opstår?

Christinas svar: Prøv at eksperimenter med de løsninger du kommer med – og evaluere på det efter lidt tid. Jeg tror ikke der er en opskrift på dette. I min verden er der intet forbud –  men jeg vælger meget bevidst hvad jeg mener et godt for mig. Det meste af tiden. Andre dage som eks. i fredags hvor jeg var i bif og ude at spise – ja der spiste jeg det jeg havde lyst til – men lyttede stadig til min krop. Altså bare fordi jeg var ude at spise behøver jeg jo ikke at forspise mig. Ligeledes har jeg også nogle rammer for mig selv i biffen. Vælger meget bevidst hvad jeg gerne vil have – og hvor meget.

Spørgsmål – jeg tænker meget i enten eller

På et tidspunkt siger du, at man skal spørge sig selv om man er i “kontrol eller kontrolslip”. Det kan jeg ikke svare på – for jeg er ikke enten/eller. Jeg er begge steder. Selvfølgelig ikke samtidig, men jeg er præcis som du beskriver; i nogle (i øjeblikket) dage i total kontrol og hvor begrænsningen er stor. Omvendt er der for meget ansvar i mit liv så giver jeg slip, bliver ked af det, skuffet og ærgerlig over at jeg ikke holdt fast.

Christinas svar: NETOP det er jo det som kurmentaliteten fastholder en i. AT man på kort tid får resultater – dog ikke blivende resultater, fordi man ikke arbejder med sit hvorfor og årsagen til at man har fået et vægtproblem.

Hvordan kommer jeg videre?

Jeg (tror) jeg har alle de rigtige følelser for at være med på modulerne, og måske er det en del af processen at føle sig uduelig, og at man står stille (fordi man er vant til på en kur, at kunne se betydelige resultater efter 4 uger – hvis man har holdt det vel og mærke), men jeg føler ikke rigtig at jeg kommer videre. Jeg har ikke haft overspisning i flere dage – faktisk uger med undtagelse af enkelte dage.

Jeg tænker stadig meget på mad og som du skriver i dine nyhedsbreve er det over alt på medierne og selvom jeg er klogere kan jeg ikke helt lade være med at lade mig påvirke. Phy, det var lidt frustrationer, som måske er helt normale at have i processen 🙂 Jeg skal prøve bryllupskjole på september, så måske hylder det mig lidt ud af den………….

Christinas svar: JA jeg tænker du skal give det tid og vi er jo kun på modul 3 – så meget vil helt sikkert lande som ugerne skrider frem. Prøv om du kan undgå at fokusere for meget på vægttabet – og tænk måske mere i at træffe gode valg for dig selv.

TAK fordi du læser med.

Rigtig god dag. Glæder mig til at lytte til modul 3 om lidt!

Send this to a friend