Lokaler til leje i Lyngby - christinabendix

lokaler til leje

 

Hyggelige lokaler til leje midt på Lyngby Hovedgade

OBS! Alle lokaler er pt. udlejet. Ønsker du at komme på min interesseliste/venteliste er du velkommen til at sende en mail til cb@christinabendix.dk

 

Siden 2007 har Christina Bendix haft denne herlige erhvervslejlighed midt på Lyngby Hovedgade 76. Kontoret er et klinik-fællesskab bestående af behandlere indenfor terapi og coaching.

I huset er vi lige nu en diætist/mentor, ungecoach/facilitator, psykoterapeut og sexolog/parterapeut.

Du er enten coach, kropsterapeut, psykoterapeut, psykolog. Eller måske har din egen mindre virksomhed, og har brug for et lokale et par gange om ugen.

Beliggenhed & lokalerne

Klinikken/kontoret ligger kun 5 minutter fra Lyngby Station, centralt på Lyngby Hovedgade tæt på hyggelige cafeer og indkøbsmuligheder. Der er mange parkeringsmuligheder rundt om i Lyngby – både 2 og 3 timers gratis parkering samt p-anlæg.

Begge lokaler er ideelle til individuelle samtaler samt parsessions. Lokalerne er indrettet i hyggelig varm stil. Der er fælles venteværelse og toilet samt køkken i det store lokale som benyttes efter aftale med den person, der er i det store lokale den pågældende dag.

Leje & pris

Du kan leje med et antal faste dage pr. Uge, og dermed blive en fast del af klinikken. For tiden er mandage, onsdage og fredage ledige, samt lørdag og søndag

>> Prisen i det store lokale er: 1500 kr. for en fast dag pr. uge/pr. mdr.

>> Prisen det mindre lokale er: 1300 kr. for en fast dag pr. uge/pr. mdr.

+ tillægges der kvartalvis 500 kr. i varme/el/internet

 

Interesseret?

Er du interesseret så kontakt Christina Bendix på 28774855 eller send mail på cb@christinabendix.dk, så finder vi tid til en snak, og om du er et “match” til huset.

På gensyn i Lyngby

 

/* ]]> */

Send this to a friend