Perfekt udenpå, ulykkelig indeni - christinabendix

 

Et personligt foredrag om perfektionisme, spiseforstyrrelse og ensomhed

 

“Hvis jeg ikke er noget særligt, så er jeg ingenting”

Min “perfekte” maske dækkede over en dyb følelse af utilstrækkelighed. Ligemeget hvor meget jeg gjorde eller kunne, så var det aldrig godt nok – for mig. Mange overbevisninger har fulgt og fastholdt mig igennem mit liv, og størst har været, at jeg altid har forventet af mig selv, at jeg skulle være mere, vigtigere, bedre..

Være noget særligt.

 

Kom med til foredrag

”Perfekt udenpå, ulykkelig indeni” er en personlig beretning om et liv med perfektionisme, indre selvkritik og hvordan livet med en mangeårig spiseforstyrrelse (bulimi) var. Jeg vil give dig indblik i de steps og værktøjer der virkede for mig. Jeg deler de vigtigste vendepunkter i mit liv, der var afgørende for, at jeg i små skridt kom ud på den anden side af et mange årigt madmisbrug.

“Du behøver ikke ligne en der har en spiseforstyrrelse – for at have en”.

 

Mit håb & ønske

Mit ønske med mit foredrag er at skabe et rum for dig, hvor du kan læne dig tilbage, lytte, være og modtage. Mest af alt blive mindet om, at du aldrig er alene.

Måske kæmper du med en spiseforstyrrelse og/eller ensomhed og følelsen af utilstrækkelighed. Måske fylder dine tanker om mad, krop og træning ALT for meget. Måske du er pårørende, veninde, kæreste eller blot nysgerrig og vil høre min historie (alle er velkomne)

At være alene med selvkritiske tanker er det værste, og derfor rækker jeg ud, og deler min historie for at bryde tabuet om et emne, der for mange, er rigtigt svært at forstå.

Fordomme og myter er der mange af, og jeg tror på, at dele af os heales, når vi møder andre, der kan sætte ord på det, som fylder indeni. Høre det fortalt – som måske fylder indeni dig.

“I mødet med andre, kan vi møde dele af os selv”

 

Jeg vil møde dig, give dig et kram og minde dig om, at der er en vej

Igennem tunnellen – til mere lys og selvaccept.

 

Jeg håber at se dig

Kærligst Christina

 

Book her

>>>>> Få din plads til foredraget HER

 

Tid og Sted 

Foredraget afholdes torsdag d. 11 oktober kl. 19-20.30 (+ tid til spørgsmål)

Adresse: Silent Mind Circles

Ved slusen 30, 2300 København

 

Vejvisining

I BIL:
“Ved Slusen” ligger i selve krydset Artillerivej & Sjællandsbroen. Du skal – stik mod al logik – krydse cykelstien. Det ER lovligt. Når du kommer 500 meter ned ad vejen, kommer der et T-kryds, hvor der går to veje til venstre, det ene er en cykelsti og den anden er en grusvej. “Silent Mind Circles” ligger på hjørnet af grusvejen. Der er GRATIS PARKERING.

I BUS:
Buslinje 34 har stoppested “Ved Slusen”, som er 150 meter fra Silent Mind Circles. Du skal gå under sjællandsbroen gennem viadukten. Buslinje 4A har stoppested ved Sluseholmen eller ved Artillerivej/Sjællandsbroen, som begge ligger 500 meter gang fra Silent Mind Circles. Buslinje 250S har stoppested ved Artillerivej/Sjællandsbroen, som ligger 500 meter gang fra Silent Mind Circles. Havnebus 991 har stoppested ved Teglholmen, som ligger 20 minutters gang fra Silent Mind Circles.

PÅ CYKEL:
Kør langs Islands Brygge langs havnefronten, forbi Nokken og hele vejen til du kommer over den lille bro Ved Slusen. Der drejer du til højre og kan se en rødmalet pavillion, hvorpå der står Silent Mind Circles.

 

 

 

Roskilde Privat skole (Maj 2017)

Vi var super tilfredse med foredraget. Det var SÅ godt. Det fik rystet nogle ting på plads, åbnet op for en god dialog og manet nogle fordomme til jorden. Christina var fantastisk og både de unge og os gamle (forældre og lærere) syntes det gik lige i både hjertet og hjernen”. (Maj 2017)


Engelsborgskolen i Lyngby (December 2017)

Tak for et super oplæg. Både lærere og eleverne i 9. klasse på Engelsborgskolen er enige om, at dit foredrag var lærerigt og vedkommende. De unge mennesker har brug for at blive mindet om, at de er gode nok som de er og at alle kroppe er forskellige. At man ikke skal prøve på at være perfekt og ikke tænke på sin krops “fejltrin” hele tiden.

Eleverne var under hele foredraget fanget af din personlige historie og indsigt i unges kropsfiksering på godt og ondt.

Tusind tak for din tid. (december 2017)

    

 

Om Christina Bendix 

Christina er 44 år, gift med Michael og mor til to børn på 24 og 17 år, bonusmor til to teenagepiger på 15 og 19 år. Christina er mentor, uddannet klinisk diætist (2006) og er psykoterapeut-stud. (slut 2019). Hun er indehaver af ChristinaBendix.dk / tidligere Lyngby Kostklinik på nu 11 år. 

Christina er specialist i følelsesmæssig spisning, spiseforstyrrelser, selvkritik og perfektionisme. 

Christinas passion er at hjælpe kvinder og unge piger fra hård selvkritik, perfektionisme til øget selvaccept og selvkærlighed. Hendes forløb og programmer er særligt udviklet til dig der ønsker at slutte kampen mod maden og kroppen. 

Christina underviser i mentorforløb, mentorgruppeforløb, individuelle forløb, på retreats, og hun holder løbende foredrag (Live/Online via Instastory og Facebook Live).

Christinas mission er at hjælpe især unge piger og voksne kvinder til hoppe ud af det perfekte hamsterhjul, og hun gør op imod perfektionismens ødelæggende “alt eller intet” tilgang til livet. Christina led selv af spiseforstyrrelsen bulimi fra hun var 17 til godt 30 år.

  

Læs mere om Christina Bendix her og hendes historie her

https://www.christinabendix.dk/christina-bendix/

 

 

 

/* ]]> */