Velkommen til. På gåtur med de svære følelser - christinabendix

Velkommen til. På gåtur med de svære følelser

Podcast

I første afsnit af perfekt udenpå ulykkelig indeni byder jeg velkommen til podcasten. Episoden er en introepisode, og er optaget ude i naturen. Jeg deler med dig, hvorfor det var udfordrende for mig, at starte podcasten op, og hvordan især min indre kritikker og perfektionist stillede sig i vejen igen og igen.

Det var en krøllet vej at starte op, og jeg oplevede eksempel at hver gang jeg satte mig foran den store podcast mikrofon, at jeg alt for selvbevidst, min stemme ændrede sig, jeg blev usikker og kunne ikke helt få fat i det, som jeg i virkeligheden ønskede med podcasten.

I introepisoden deler jeg også mine ønsker for podcasten, og hvad jeg ønsker at give dig der lytter med. Især er mit inderste ønske at give dig håb, inspiration og gøre dig nysgerrig på dig selv. Måske at du også kan spejle dig og genkende dig i de temaer som jeg tager frem i podcasten.

Hele sæson 1 (episode 1-10) er derfor et mix af optagelser fra mine gåture, og samtaler med spændende gæster og Christinas Brevkasse som er optaget LIVE på instagram.

Der er sket meget på det år der er gået siden jeg startede podcasten op, og her i 2021 er jeg landet trygt foran mikrofonen, hvor optagelserne i dag primært bliver optaget fra min farmors sofa på mit hjemmekontor eller ude privat hos mine gæster.

God fornøjelse med podcasten.

Du er ALTID meget velkommen til at sende mig et spørgsmål til Christinas Brevkasse. Det gør du på cb@christinabendix.dk

Du kan også følge med på Instagram, hvor jeg optager Christinas Brevkasse og hvor du kan følge mig lidt tættere i hverdagen. Du finder mig på HER

 

>> Du lytte til første episode herunder

Kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Send this to a friend