YinWoman Yoga retreat på Møn - christinabendix

yoga retreat

YinWoman Yoga Retreat på Møn

Hvis du vil på vores interesseliste, så send en mail til cb@christinabendix.dk

En gave til dig selv og et kærligt pusterum med tid til fordybelse, stilhed, yinyoga, meditation og refleksion. Kom med på kvinde yogaretreat på smukke Møn.

YinWoman retreatet er en invitation til dig om at give slip og rette opmærksomheden indad. Weekenden handler om at vende hjem til en indre ro og til en mere positiv og selvkærlig indre dialog.

Vi glæder os begge til at dele dette eventyr med dig, og ønsker at invitere dig med til Møn, et sted som vi begge holder utroligt meget af. Weekenden afholdes på skønne Strandgården. Her er stille, ingen larm og forstyrrelser, og der er plads og rum, så du langsomt kan lande i stilheden med dig selv. Naturen i sig selv er healende og beroligende med Råbylille strand kun 25 m fra Strandgårdens have.

YinWoman retreat 24-26 november 2017 UDSOLGT og fuldt booket

YinWoman retreat 23-25 marts 2018 UDSOLGT og fuldt booket

 


Ren forkælelse for krop og sind

(Louise fra Retreat / Marts 2018 fortæller)

Kære Christina og Linda,

Tak for et super ophold! Lige fra sekundet jeg trådte ind af døren på Møn følte jeg hjemme, her blev jeg taget imod af de sødeste mennesker. Huset jeg boede i har så meget charme lige som området, hvilket giver opholdet et ekstra boost. Sammenhængen mellem yin yoga og oplæg om selvaccept supplerede hinanden rigtig godt, da både Christina og Lindas værdier stemte overens. Derudover er det meget spændende at møde mennesker i alle aldre og tilbringe en weekend med dem. Det giver enormt meget perspektiv på ens eget liv. Jeg vil beskrive opholdet som ren forkælelse for krop og sind, samt en masse refleksion på livet, som jeg vil mene kunne være godt for alle mennesker.

Jeg valgte selv at tilmelde mig, da jeg i starten af året kunne mærke jeg havde brug for at sætte tilværelsen lidt på pause og kommer væk fra hverdagen. Det må man sige jeg gjorde på Møn, hvor der var total ro og tid til at slappe af.

Det var rigtig spændende at prøve stiheden, det var egentlig noget jeg inden opholdet synes var meget grænseoverskridende, men som det var planlagt i opholdet, passede det rigtig godt ind, og jeg fandt mig meget tilpas i det.

Det er noget af det, jeg har taget med mig hjem, at det er ok at være stille og være i sin egen ro. Derudover er der også mange af Christinas metoder til selvaccept, det var rigtig spænende at få kendskab til, som jeg nu skal til at se, hvordan jeg kan bruge dem i min egen hverdag.

Jeg kunne sagtens se mig selv tage af sted igen og har allerede nu anbefalet det til venner. (Louise,21 år)


 

Dine to undervisere 

 

Linda

”En rejse hjem til dig selv”

Linda vil via yinyoga og meditation guide dig kærligt hjem i din krop, hvor du giver plads og rum til at være med det som er.  Lindas Yin timer, er dybe og oftest intense, og du vil opleve en rejse igennem dig selv og med dig selv, både via de enkelte stillinger, men via dit åndedræt. Det at mærke og sanse din krop, men i særdeleshed også at være dig selv, præcis som du er, at turde slippe og give dig hen til yogamåtten. Hvis du tillader det – vil du starte, måske dit livs vigtigste rejse, rejsen til dig selv, og det at lære dig selv bedre at kende.

På dette retreat vil du opleve yinyogaen, og vi vil arbejde i forskellige dybe stillinger, tilpasset tidspunkter vi praktiserer på, og altid med udgangspunkt i egen krop. Typiske Yin stillinger er vi i, imellem 3-6 min. I yin yoga arbejder vi med stræk af bindevævet. Det bliver med tiden mindre smidigt og påvirkes af det, vi udsætter vores krop for. Oftest de samme bevægelser, arbejdsstillinger mv. Det kan sætte sig som begrænsninger i vores krop, give ubehag og gener, og ved at arbejde med vores bindevæv i yinstræk, kan vi søge mere bevægelse, mobilitet, en større frihed i vores bevægelser og ikke mindst, en gladere krop og stress frit sind.

Der vil også forekomme blide restorative stillinger, vejrtrækningsøvelser, meditationer og i det hele, lagt vægt på mindfulness. En weekend hvor du vil opleve et intens arbejde med din krop, men samtidigt også med garanti, vil have en krop og et sind, der efter weekenden vil takke dig for dit arbejde og valg!

♡ Alle er velkomne, om du er nybegynder eller har prøvet yinyoga før.

 

 

retreat på mønChristina

”Hvis du vil se, hvordan dine tanker var i går, så se på din krop i dag. Hvis du vil se, hvordan din krop er i morgen, så se på dine tanker i dag” (Kinesisk ordsprog).

Christina vil via små mind/heart oplæg, invitere dig til at gå på opdagelse i dit sind, i din indre dialog og i din historie om dig selv.

Forholdet til din indre dialog (dine indre stemme) er vigtig for forholdet til dig selv.

Ofte har vi travlt med at forsøge at regne livet ud, og mange af os leder efter vores følelser og tilstand i vores tanker. Vi kan kun mærke vores følelser i vores krop, og kroppen vil altid fortælle dig, hvad du virkelig har brug for. Men dine tanker og din indre dialog, kan blokere for det, som du har brug for, og derfor bliver vi ofte let forførte af tankemylder, selvkritik og ønsker for fremtiden, som ikke bliver omsat til virkelighed.

Denne weekend er en PAUSE, hvor du kan træde ind i nuet, og vende hjem til dig selv. Christina vil undervise og guide dig på vej henimod en mere varm, blød, venlig og kærlig tone overfor dig selv. Emner i oplægget vil være selvaccept & selvkærlighed. At gå fra hæmmende kritiske overbevisninger, der fastlåser krop, følelser og sjæl henimod tanker der kærligt støtter og anerkender dig selv

 

→ Læs mere om Linda Dehn og Christina Bendix nederst på siden.


 

SE flere billeder her fra skønne Strandgården: http://strandgaardenmoen.dk/galleri/

 

Se den lille uredigeret film fra vores 2018 YinWoman retreat

 

 

Kære Christina og Linda

Jeg valgte at tilmelde mig Yin Women Retreat weekenden, fordi jeg godt kan lide Yin yogaen hos Linda, og også synes at oplæggene fra Christina lød spændende. Jeg tilmeldte míg også fordi, at Strandgården ligger lige ved vandet, og der også var inkluderet stille stunder og tid til sig selv, hvor man kan gå på stranden og nyde den dejlige natur.

Weekenden levede fuldt ud op til mine forventninger. God mad, hygge, tid til sig selv, afslappende Yin Yoga og inspirerende oplæg????

Weekenden gav et positivt løft i form af ovenstående, og jeg var meget glad for at være
med (Jette, 51 år)

Det praktiske & betingelser

 

Vi har KUN 12 pladser.

Du kan få eneværelse eller bo i et delt dobbeltværelse. Alle værelser er forskellige og rummer masser af sjæl. Der er 3 fælles bad/toilet.

 

☆ YinWoman Retreatet koster

Ene-værelse kr. 3.700

Delt dobbeltværelse kr. 3.500

 

Prisen inkluderer al undervisning af både Linda og Christina, 2 overnatninger, fuldforplejning, skøn og dejlig mad der leveres ude fra. Maden er lækker, sundt & så økologisk som muligt. Der vil være fri benyttelse af the, kaffe & snack under hele retreatet, ligesom maden selvfølgelig er inkl. Prisen. Der er dyner og puder, linned er ikke inkl, men kan medbringes selv. Ønsker du at leje dette, tillægges 50 kr. så prisen.

OBS. Har du evt. allergi, giv besked hurtigst muligt ift indkøb.

Der er yogamåtter og fuld udstyr på stedet, ønsker du at medbringe din egen yogamåtte er det selvfølgelig velkommet.

Prisen inkluderer ikke transpor t/f Møn. Det tager ca 1 time og 45 min i bil, offentligt kan også lade sig gøre.

 

Adressen er:

Strandgården Møn, Bundgarnet 45,  4780 Stege.

Telefon: Du kan ringe til Christina på 28 77 48 55

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig YinWoman retreatet ved at skrive til cb@christinabendix.dk, og Christina vil herefter sende dig en faktura til indbetaling.

Ved tilmelding betales depositum på kr. 1200 / Restbeløb betales senest 1. maj 2018

 

Afbud

Din tilmelding er bindende, men bliver du forhindret, kan du overdrage din plads til en anden. Bliver dette tilfældet, skal du kontakte Christina, hvor I aftaler nærmere.

Afbud senest 30 dage før retreat start, tilbagebetales det indbetalte beløb minus afbestillingsgebyr på 1200 kr.

Afbud senere end 30 før retreat start, refunderes det indbetalte beløb ikke.

 

Aflysning

Hvis retreatet aflyses af Linda og Christina, modtager du selvfølgelig det fulde beløb tilbagebetalt.


 

Program for vores weekend sammen

 

Vi mødes om fredagen hvor det er muligt at ankomme til Strandgården mellem kl. 15-17. Vi slutter igen søndag kl. 13-14. Der vil være the og frugt ved ankomst, samt mulighed for at kigge sig lidt omkring i området, inden vi mødes til velkomst og intro kl. 17.30

Uanset om du trænger til at koble fra mentalt, trække stikket, bare være dig selv & mærke din egen krop, og gøre noget godt for dig selv – så er denne weekend en stor gave til dig selv

 

Fredag 

15-17: Ankomst til Strandgården, Indkvartering & The/frugt

17.30-18.30: Introduktion til weekenden og møde med hinanden.

18.30: Middag

19.30-21: Yin yoga & meditation

Godnat og stilhed

 

Lørdag 

08-9.00: Silent Walk (guidet af Linda og Christina)

09.30: Morgenmad serveres i stilhed

10.30-12.30: Stilhed ophæves – Mindoplæg og deling med Christina ”Forstå din indre kritikker”.

13.00: Frokost stilles frem, og du har pause til kl. 16

Pause – hvor du kan nyde naturen, gå en tur langs vandet, hvile dig eller andet.

16-17.30: Yin yoga & Nidra

18.30 : Middag

21.00: Godnat og stilhed indtil brunch kl. 10

 

Søndag 

08.00-09.30: Yin yoga & meditation

10.00-11.30: Brunch

11.30-13.00: Mindoplæg: ”At tage Møn med hjem / Lyt til din krop”, Sharing Cirle og afrunding.

Tak for denne gang med afgang fra Strandgaarden senest kl. 13.30

OBS. Der tages forbehold for små ændringer og justeringer, og det er selvfølgelig helt frivilligt, hvor meget af undervisningen du deltager i.

 

Vi glæder os til en dejlig weekend sammen, hvor der bliver god tid til fordybelse og indsigt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til Christina på: cb@christinabendix.dk eller til Linda på info@livinglotusyoga.dk

 

Namasté og vær god ved dig

Linda & Christina

 

Udtalelse fra Retreat-gæst marts 2018

Jeg deltog i Linda og Christina’s yin yoga weekend på Strandgården på Møn. Jeg havde ikke forberedt mig på hvad denne weekend indeholdt af oplevelser bortset fra yin yoga , en hel anden form for yoga end jeg er vant til at praktisere men som jeg vil fortsætte med at kombinere med Hatha og restorative yoga.

Linda var en utrolig god instruktør med en klar og behagelig stemme, noget som jeg synes er vigtigt i en instruktør. Den første yoga time blev foretaget med bind for øjnene så man bare koncentrerede sig om sig selv og ikke alle de mennesker man lige havde mødt. GENIALT!

Perioderne med stilhed nød jeg også og Strandgården var et dejligt sted lige ved stranden hvor man kunne gå ture i fred og ro. Anbefales kan også den thai yoga massage.

 


 

Lidt om Linda og Christina

 

♡ Linda   

Linda er indehaver af Living Lotus Yoga studie i Lyngby. Hun er uddannet yogalærer, og har bygget ovenpå med over 200 timers Yin yoga uddannelse, er uddannet til at give Yin yogamassage behandlinger, uddannet mindfulness instruktør, og har over 10 års erfaring i at undervise og formidle.

Linda har rejst i store del af verdenen ifm yogaen og meditation – og har derfor også flere tilgange til yogaen og alt det som yoga og meditation kan sammen, med os og for os.

→ Læs mere om Linda & Living Lotus Yoga studie her: livinglotusyoga.dk

 

♡ Christina

Christina Bendix , 43 år, er mentor, klinisk diætist og hun læser til  NLP psykoterapeut på 3 år.  Hun har igennem de sidste 11 år specialiseret sig i mental sundhed, perfektionisme og spiseforstyrrelser. Christina driver hendes virksomhed ChristinaBendix.dk på nu 11 år.

Christinas passion er at hjælpe kvinder og unge piger fra selvkritik til selvkærlighed, og til at slutte kampen mod maden og kroppen. Hun underviser i hendes mentorforløb, gruppeforløb, foredrag og videoblogs.

 →Læs mere om Christina og hendes virksomhed her: christinabendix.dk

/* ]]> */

Send this to a friend