Yin Yoga privat forløb - christinabendix

 

Et privat 1:1 Yin Yoga forløb

 

Et privat forløb for kvinder 

Et forløb for dig alene eller for dig & én du har kær

 

Et privat 1:1 Yin Yoga forløb sammensættes individuelt, så det passer lige til dig. Forløbet kan være en kombination af både Yin Yoga & Yoga Nidra.

Forløbet er for dig der ønsker at komme godt i gang med din yogapraksis, og dig ønsker, at det kun handler om dig. Et privat Yin Yoga forløb er en individuel yogaforkælelse og fordybelse i dit indre landskab. Et frirum med plads til ro og hvile.

Forløbet kan bl.a. hjælpe dig til at finde indre ro, at mindske tankemylder, lindre ubalancer, kropsligt og mentalt som stress, uro/angst. Med yinyogasen dybe stræk af bindevævet, vil det også hjælpe dig til at slippe spændinger – kropsligt som mentalt.

Du behøver ingen erfaring med Yoga. Vi afstemmer altid over telefon inden et forløb startes op.

 

 

Forløbet og rejsen i Yinland

 

Inden vi mødes første gang taler vi indledningsvist sammen over telefon. Her kan jeg høre lidt om dig og dine ønsker/behov. Herfra sammensætter jeg et program til dig, som vi sammen justerer og prøver af når du kommer første gang.

Første gang vi mødes starter vi med en lille snak, en kop the og taler ind i det/de fokusområder, som du ønsker at arbejde med. Jeg viser dig dit program og herfra starter din personlige Yin Yogasession ind i Yinland. Jeg guider dig ind i Yinstillingerne som er liggende eller siddende stillinger, der holdes omkring 3-6 minutter pr. stræk og med god tid til efterklang (pauser) imellem stillingerne.

I stillingerne arbejder vi med de dybe stræk af bindevævet, men også at afbalancere dit nervesystem, og vi kan arbejde med temaer i elementer, meridianbaner, chakra og der indgår også elementer fra både Yoga filosofien og psykologien.

Det er muligt at kombinere Yin Yoga og Yoga Nidra. Vælger du denne kombination glider du efter din Yin praksis ind i den rygliggende hvilende Yoga Nidra stilling. Herfra guider dig via kropsscanning, åndedrætsøvelser og visualisering.

Timen afsluttes med Savasana.

I de efterfølgende sessioner gennemgår vi dit program og selvfølgelig med tid til din private yogasession. Måske skal der tilføjes nye stillinger, noget byttes rundt eller ændres. Hvis noget er dukket op fra sidste session som du har brug for at vende og dele, tager vi os tid til dette.

Jeg kan også guide dig ind i en skrive-flow-praksis, som på fineste vis vil kunne understøtte din praksis derhjemme.

 

Yinyoga

Yinyoga er en dyb, meditativ, langsom og rolig yogapraksis, hvor både krop og sind bevæges. Yin yoga handler ikke om at oparbejde muskulær styrke, men om at spænde af, og give os god tid i stillingerne. Derfor holdes stillingerne i alt fra 2-7 minutter.

Igennem yinyogaens mange forskellige rygliggende, maveliggende eller siddende stillinger arbejder vi på stræk af bindevævet. Yin Yoga som praksis har stor effekt på den fysiske krop og på vores tanker og følelser. Tiden på yogamåtten i stilhed kan lære dig meget om, hvordan du er med og i din krop og i verden omkring dig.

 

Yoga Nidra

Yoga Nidra beskrives ofte som “yogiens søvn”, men Yoga Nidra er i virkeligheden en afspændt form for vågenhed. Det er meditativ praksis med mange lag og rejser i de dybe indre landskaber. I Yoga Nidra ligger du i en behagelig stilling, men jeg guider dig igennem kropsscanning, åndedrætsøvelser og visualiseringer.

Yoga Nidra er også en fantastisk måde at få slappet af på, og kan bruges som et alternativ til en middagslur, hjælp til bedre nattesøvn, heling, velvære og balance. Det er en kraftfuld selvudviklingspraksis, hvor der arbejdes med sindet og det ubevidste i den guidning man modtager fra sin yogalærer.

 

 

I et privat Yin Yoga forløb får du

 

Privat yogaundervisning med mig. Jeg har 8 års erfaring fra egen yoga og meditationspraksis, og er certificeret 200 timers Yinyogalæreruddannelsen samt Yoga Nidra kursus hos en af Danmarks absolut bedste og mest kompetente undervisere Mari Nordstrøm / Sattva yoga.

Første gang du kommer til det lille terapihus, starter vi med en kort lille samtale, en kop the og du får et personligt program med de stillinger, som passer til dig og dine behov.

Jeg hjælper dig med at få skabt en hjemme-praksis, samt råd og vejledning til udstyr, og ideer til andre gode hverdagsritualer som måtte understøtte din proces og praksis.

Forløbet kan sammensættes med de antal klasser du ønsker dig, men jeg anbefaler, at du starter med et opstartsforløb på 2 eller 6 sessioner, og herfra kan der tilkøbes flere sessioner.

 

Forløbet indeholder

 

  • Privat Yin Yoga & Yoga Nidra undervisning 90 min. pr. session
  • Eget individuelt tilrettelagt program inkl. justering og tilpasning
    evt. lydfil med Yoga Nidra meditation
  • Guidning i flow-skrivning
  • Sparring om temaer som kan understøtte din yogapraksis
  • Dit helt eget trygge rum med god tid til væren, hvile og ro
  • Alt yogaudstyr der venter på dig
  • The og en lille afsluttende ”køre-snack”.

 

 

Åbningstilbud

 

Da det lille terapihus på Stevns har fået vinger i september 2023, åbner jeg op for muligheden for privat Yin Yoga og Yoga Nidra forløb for kvinder med et åbningstilbud.

Opstartsforløb i privat 1:1 yinyogaforløb

Kom godt blidt igang 

2 x 90 min privat 1:1 yinyoga sessioner kr.1500 (spar 200 kr.)

 

Fordybelses pakke

6 x 90 min privat 1:1 yinyoga sessioner kr. 4500 (spar 600 kr.)

 

(Tilbuddet gælder t.o.m 1. januar 2024. Herefter stiger prisen pr. session til kr. 850 pr. session)

 

Efter en Yoga session vil det være oplagt at gå en tur ned i det gamle kalkbrud,
gå en tur på Trampestien, hoppe i havet eller besøge den gamle Kirke i Højerup. Der er også mange skønne spisesteder bl.a.Stevns Experience, den hyggelige Cafe i Rødvig eller på Badehotellet.

 

Kontaktinfo

Har du spørgsmål om forløbet så lad os tage en snak over telefon.
Her vil jeg også fortælle dig mere om forløbets indhold og opbygning.

Du er velkommen til at sende en mail på cb@christinabendix.dk
– så vender jeg retur med forslag til telefontid.

Kærligst og Namaste
Christina

 

 

Send this to a friend